På salg!

Yttertøy Nickie rosa vinterdress

Se mer fra Wheat

Se flere salg fra Wheatyttertøy fra Wheat

kr 1,200.00 kr 799.00

Rosa dress fra Wheat, bobledress til baby og små barn. Teknisk og varm vinterdress som er vindtett, vanntett og pustende. Dressen har søt pelskant på hetten og lukkes med to glidelåser i front. Kvalitet: 100% nylon.

Nullstill
  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 7902-996-Rosa Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Rosa dress fra Wheat. Bobledress til jente i fin pudderrosa farge. Dressen har alle egenskaper en god vinterdress bør ha. Dette er en  praktisk og funksjonell dress med to glidelåser i front, noe som gjør på og avkledning enkelt.

Bobledressen er vindtett, vanntett og pustende, pusteevne 10.000 g/m2/24h. Vannsøylen er på 10 000 mm – og det er veldig bra! Dressen har elastisk midje, strikk ved anklene, elastiske mansjetter og praktiske fotstropper under beina. Hetten er avtakbar og har søt lys fuskepels.

Varenavn: Nickie Snowsuit

Varenummer: 7902-920

Farge: rose powder

Dressen kan vaskes på finvask i maskin, men ikke bruk skyllemiddel, dette tetter porene slik at dressen ikke puster. Tørketrommel kan benyttes på laveste hastighet. Pelskanten må tas av ved vask.

Wheat har blitt et populært merke på kort tid. Wheat er et klassisk dansk merke som er godt likt av mange,  både pga kvalitet og passform, men også for de fine fargene og delikat mønstrene. Passformen på klærne er tilpasset barns behov for komfort og bevegelsesfrihet. Klærne gir kvalitet til en fornuftig og grei pris.

Se vårt utvalg fra Wheat her!

Se hele vårt utvalg i yttertøy til jente her!

 

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Yttertøy Nickie rosa vinterdress”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *