Tilbud!

FiveUnits Lily denimbukse

Se mer fra FiveUnits

kr 599.00

Nyt tøff jeansmodell fra Fiveunits: Lily. Buken har vide og rette bein med sydd bred oppbrett nederst. Buksen rekker til ankelen og er i myk denim med god stretch.

Buksen er vanlig i størrelsen. Kvalitet: 95% bomull, 2% elastan og 3% T-400

Nullstill
  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 21653-Denim Kategorier: , ,

Beskrivelse

Fiveunits bukse Lily

Fiveunits bukse Lily. Nyt og tøff modell: Lily. Trendy jeans med rette og vide bein. Den har bred, sydd oppbrett nederst. Buksen har fin lommeplassering bak og den har vanlig høyde på livet. Tøff jeans som kan brukes og styles på mange måter.

Buksen er vanlig i størrelsen.

Størrelsesguide!

  • Varenavn: Lily 241
  • Varenummer: 21653
  • Farge: Destruct Auto
  • Kvalitet: 95% bomull, 2% elastan og 3% T-400
  • Vaskes i maskin på 40 g – ikke bruk tørketrommel

Om Fiveunits:

FiveUnits er ikke bare et merke, det er en trendy og kul stil! Med høyt nivå på komfort og stil, har FiveUnits satt et nytt aspekt på mote, de fullfører visjonen om å lage nyskapende design som glir fint inn i hvilken som helst garderobe.

FiveUnits har blitt et stort merke, det ble etablert i Danmark i 2008. De ble fort kjent for sine perfekte passformer og kule stil. Med en lidenskap for jeans og bukser, startet FiveUnites reisen i jakten på å knekke koden når det gjelder å kombinere mote og fashion med funksjonalitet.

Dette oppdraget ble oppnådd med et dedikert og erfarent designteam. De opprettholder strategien på kun å designe underdeler – det er dette de vil bli best på – en strategi som har gitt resultater.

På FiveUnits sitt hovedkvarter i København, fortsetter teamet å designe nye stiler men samtidig forholde seg til tradisjonell skreddersøm, kombinert med feminin look!

Fiveunits er kjent for å lage jeans og bukser med perfekt passform og et stort antall bukser som kan brukes både til fest og til jobb eller hverdag. Dressbukser, bootcut jeans, skinny jeans, baggy jeans – mottoet er at alle jenter fortjener å finne sine favoritt-jeans!

Fiveunits bukse Lily.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “FiveUnits Lily denimbukse”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.