Line of Oslo joggebukse hvit Honey

Se mer fra Line of Oslo

Hvit joggebukse/baggy bukse fra Line of Oslo. Tøff bukse med strikk i midjen og glidelås i gull på skrå i front. Bukser er vid øverst og smalere nedover i beina. Detter er både en kosebukse, bukse til hverdag eller den kan style opp til pent!

Kvalitet: 98% bomull og 2% elastan.

NB! Buksen er stor i størrelsen, vi anbefaler å gå ned èn størrelse.

This item is unfortunately sold out, see similar products here: , ,

Varenummer: 151001-white Kategorier: , ,

Beskrivelse

Line of Oslo hvit bukse

Line of Oslo hvit bukse, modell Honey. Knalltøff joggebukse og kosebukse som har gullglidelås i front og lommer i sidene. Buksen har strikk i livet og snor som kan strammes. Den er baggy og løs øverst og smalere nedover i beina med mansjett nederst. Stilig bukse som kan styles på mange måter. Detter er den ultimate kosebuksen men den er også stilig å pynte opp med tøffe sko og en fin overdel. Her er det bare å lage sin egen stil.

Buksen er stor i størrelsen, vi anbefaler å gå ned èn størrelse.

  • Varenavn: Honey bukse
  • Farge: hvit
  • Varenummer: 151069
  • Kvalitet: 98% bomull og 2% elastan
  • Vaskes i maskin på 40g – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra Line of Oslo

Se vårt utvalg i bukser her!

Om Line of Oslo:

Line of Oslo er norsk design, designet av Line Varner som er kvinnen bak! Visjonen til Line of Oslo er: ”Feel good every day” og gjenspeiler en preppy hippie stil, for kvinner i alle aldre og former, med fokus på gode og komfortable kvaliteter. Gode basisplagg med det lille ekstra! Line of Oslo leverer alt fra jeans, kjoler og skjørt til strikk, t-skjorter, jakker og gensere.

Stilen er litt bohemsk, laidback og kul! Plaggene kan mikses sammen til en spennende og personlig stil, noe vi damer elsker! Alltid masse nytt og spennende!

I tillegg til at merket levrer klær som vi bare MÅ HA,  har merket vokst for å tilby alt en garderobe trenger. De har klær som du enkelt kan kle seg opp og ned, uansett høyde, passform og størrelsen.

Line of Oslo leker med kombinasjoner. Plaggene kan kanskje i utgangspunktet se enkle ut, men med rett styling kan du lange deg en kul stil. Det er de dette merket ønsker å få frem, styling og kombinasjoner er viktig. Med er godt baseplagg i god kvalitet, har du mange antrekk med rett tilbehør. Da tenker vi på belter, sko, smykker, hodeplagg o.s.v Bruk f.eks en lang genser både som genser og kjole, til boots, til sneakers, med eller uten skinnjakke..

Line of Oslo hvit bukse, Honey joggebukse.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Line of Oslo joggebukse hvit Honey”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.