Pepper caprishorts med glidelås

Se mer fra Pepper

Lang shorts fra Pepper. Caprishorts i myk denim. Der er lyse blå og rekker godt under knærne. Shortsen er i myk denimkvalitet med god stretch. Den har knapper i gylfen og tøff detalje med glidelås ved lommene.

Shortsen er litt stor i størrelsen, mange velger å gå ned èn størrelse.

Kvalitet: 75,5% bomull, 25,5% polyester, 0,5% viskose og 1,5% elastan.

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Varenummer: PC7134-light denim Kategorier: , ,

Beskrivelse

Shorts fra Pepper

Shorts fra Pepper, lyse blå lang denimshorts med glidelås i siden. Shortsen har knapper i gylfen og er i litt løs og baggy modell. Den rekker et god stykke under knærne. Populær og god modell fra Pepper. Shortsen passer til det aller meste av overdeler.

Shortsen er litt stor i størrelsen.

  • Varenavn: Pepper capri denim
  • Farge: lyse blå denim
  • Kvalitet: 75,5% bomull, 25,5% polyester, 0,5% viskose og 1,5% elastan.
  • Vaskes i maskin på 40 g – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra Pepper her!

Størrelsesguide! NB! Merket er litt stort i størrelsen.

Se vårt utvalg i shorts her!

Litt om Pepper!

Pepper har blitt et kjent og godt likt merke her i Norge i løpet av kort tid. Pepper er kjent for de gode buksene, jeansen og shortser. Alt fra Pepper er håndplukket på store fabrikker i Paris og det kommer nyheter hver måned og uke. De reiser ned i sesong for å ta ut varer som skal selges omgående. Dette gjør at de har trender som er i motebildet akkurat NÅ!

Godt utvalg i overdeler finner du også fra  Pepper . Topper, bluser, skjørt, cardigans og gensere og t-skjorter. Alle plagg er i fine kvaliteter, farger og passformer. Og ikke minst, til en overkommelig og fin pris. Her er det bare å boltre seg i godt utvalg – fine nyheter hver uke – DET liker vi!

En bluser er alltid fint å ha i garderoben. Denne er anvendelig til mange anledninger, til hverdag, jobb eller fest! Her er det bare å pynte opp og ned og lage sin egen stil. Blusen er lettstelt, det er bare å vaske den i maskin og henge den opp. En fin hverdagsbluse med stilig mønster. Pepper er mest kjent for gode bukse, med de har etter hvert fått stort og variert utvalg i overdeler også. Her er det noen for en hver smak, alder og stil – noe for alle!

Shorts fra Pepper, lyse blå denimcapri.

 

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Pepper caprishorts med glidelås”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *