Copenhagen Shoes sandal zebra

Se mer fra Copenhagen Shoes

Brune og sorte sandaler med kilehel i natrukork. Helen er på 6 cm og dekksålen er i skinn. Den har to reimer på kryss over risten. Sandalen er i varm oransjefarge, semsket skinn. De har tøffe studs på sidene…

Sandalen er litt stor i størrelsen, ligger du mellom to størrelse, gå for den minste. Den er ganske bred over risten!

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

This item is unfortunately sold out, see similar products here: , , , ,

Varenummer: CS1993,294brownzebra-brown Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Sandal zebra

Sandal zebra. Brune og sorte sandaler i zebramønster og med stilige studs på sidene. Fin og god sommersandal fra Copenhagen Shoes, modellen heter Frances. Denne sandalen er kjent for god komfort, den er utrolig god å gå i! Den myke sålen i naturkork gir god demping og underst har en beige gummisåle. Lekre sandaler som lyser av sol og sommer. Fin sandal i «put in» modell.

Sandalen er litt stor i størrelsen, ligger du mellom to størrelse, gå for den minste. De er litt store og brede i innsteppet/over risten!

  • Varenavn: Frances sandal multi
  • Varenummer:cs 1993
  • Farge: brun og sort zebra
  • Kvalitet: skinn og natrukork

Se vårt utvalg av sandler her!

Se alt fra Copenhagen Shoes her!

Størrelsesguide

Copenhagen Shoes:

Copenhagen Shoes  en et forholdsvis nytt dansk skomerke som har skandinavisk design av lekre materialer i skinn. Kolleksjonene er lage av “shoepeople”, d.v.s at dette er ikke bare fashion, men sko laget av de som KAN sko!

Skoene og sandalene har en fantastisk god komfort, enten du velger lave eller høye sko eller sandaler. Merket leker seg ofte med farger og spennende detaljer. Her finner du sko og støvletter som matcher inn til klærne, er det gult som er trendfarge på klær, ja så kan man være sikker på å finne sko i samme farge. Kjøper du Copenhagen Shoes, kjøper du også noe du vet at er «riktig!» og trendy!

Sandal zebra, brune og sorte sandaler med kilehel.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Copenhagen Shoes sandal zebra”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.