Tilbud!

Copenhagen Shoes brune ankelstøvletter i leopard Cherish

Se mer fra Copenhagen Shoes

kr 599.00

Ankelstøvletter, boots fra Copenhagen Shoes. Brune sko i leopardmønster. De er i skinn og har heløyde på 2.5 cm og glidelås på innsiden. Skoene er vanlige i størrelsen.

Nullstill
  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 5906-leopard Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Sko i leopardmønster

Sko i leopardmønster fra Copenhagen Shoes. Brune ankelstøvletter i leopard. Lave vinterstøvletter i trendy mønster. Skoene er i skinn og har myk og behagelig gummisåle. De har glidelås innvendig som gjør det lette å ta på og av. Skoene er veldig gode på foten. De er ikke vinterfòret, så de er også fine å bruke f.eks inne på jobben. Skoene er vanlige i størrelsen.

Style de til alt fra bukser til skjørt.

  • Varenavn: Cherish boots
  • Varenummer: 5906
  • Farge: brun og sort leopard
  • Kvalitet: 100% skinn

Se vårt utvalg i sko her!

Se alt fra Copenhagen Shoes her!

Litt om Copenhagen Shoes:

Copenhagen Shoes:

Copenhagen Shoes  en en nyere dansk skobedrift, som lager skandinavisk design av lekre materialer i skinn. Kolleksjonene er lage ac “shoepeople”, d.v.s at detter er ikke bare fashion, men sko laget av de som KAN sko!

Skoene har en fantastisk komfort, enten du velger lave eller høye sko. De leker seg ofte med farger og detaljer. Her finner du sko og støvletter som matcher inn til klærne, er det gult som er trendfarge på klær, ja så kan man være sikker på å finne sko i samme farge. Kjøper du Copenhagen Shoes, kjøper du også noe du vet at er «riktig!»

Selv om merket er ganske nytt, så har det blitt populær og funnet sin plass på kort tid. Forklaringen til det er nok de iøyenfallende fargene og de små detaljene som skiller seg ut…

Ankelstøvletter og lave boots er anvendelige sko som kan brukes til det meste av klær og til mange anledninger. De er like fine til et antrekk med skjørt eller kjole som til bukse…

Leopardmønster er stort «hot» nå – disse skoene spisser et hvert antrekk. Velg et helt sort antrekk til disse skoene, så har du en kul og trendy look!

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Copenhagen Shoes brune ankelstøvletter i leopard Cherish”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.