På salg!

Farrow Rolling rund veske hvit

Se mer fra Farrow

kr 1,000.00 kr 700.00

Rund hvit veske fra Farrow. Trendy veske som er i flettet bambus. Den er liten og nett, men rommer det mest du trenger for en kveld!

Diameter: 20 cm.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under.

2 på lager

  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 7072744501771-Hvit Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Farrow hvit rund veske

Farrow hvit rund veske i flettet bambus. Vesken er fòrt med stripete bomullsstoff. Den lukkes med trykknapp og har lang skinnreim slik at du kan bære den crossover. Trendy veske, kjempefin å bruke til f.eks en søt sommerkjole og sandaler.

  • Varenavn: Rolling Roundle bag
  • Farge: white – hvit
  • Størrelse: 20 cm i diameter
  • Kvalitet: bambus

Se alt fra Farrow her!

Se vårt utvalg av vesker her!

Om Farrow:

Alle veskene fra Farrow er norsk design og er håndlaget, flette av kvinner på Bali.

Farrow er kjent for veskene som heter Bianca. Dette er lekre stråvesker som er flettet i litt grovt materiale. De kommer i Bianca Mini og Bianca Bianca Large -nytt for 2019 er Bianca micro, som er liten og søt!

De små runde veskene er en hit! De har lang reim av skinn og er en flettet helt rund modell. Supersøte og feminine vesker som lyser av sol og sommer. Utrolig fin å style til sommerkjolen og et par lekre sandaler. For våren 2019 kommer de ikke bare i natur bambus, men også  i fine farger.  De runde veskene er i to modeller, de heter Rolling Roundi og Jane Bamboo sling bag.

En annen sommerfavoritt er modellen Audrey bag. Denne er mellomstor og i stort flettemønster, den kan du også få i natur og i fine farger.

Denne modellen som er rund, kom først kun i naturfarge – det er klassisk og fint, men nå er de også laget i flere farge. Vi har den i sort, hvit og knall gult! Stilig veske som setter prikken på antrekket! Enten du går for en romantisk sommerlook eller en røffere stil. Denne vesken passer til det aller meste. Den er akkurat passe stor og rommer det du trenger for en tur ut…

Farrow hvit rund veske med skinnreim. Rolling Roundie i hvit bambus.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Farrow Rolling rund veske hvit”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *