På salg!

Farrow Rolling rund veske sort

Se mer fra Farrow

kr 1,000.00 kr 700.00

Sort rund veske fra Farrow. Modellen heter Rolling Roundi og er i fletter sort bambus. Den er fórt med stripete bomulls-stoff og lukkes med en knapp. Vesken har lang skinnreim.

Diameter: 20 cm.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under.

2 på lager

  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 7072744501788-Black Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Farrow sort rund veske

Farrow sort rund veske i flettet bambus. Trendy veske i tøff utforming. Vesken er helt rund og er fòret med stripete bomullsstoff. Den lukkes med en knapp og har lang skinnreim, den kan fint bæres crossover.

  • Varenavn: Rolling Roundle bag
  • Farge: black – sort
  • Størrelse: 20 cm i diameter
  • Kvalitet: bambus

Se alt fra Farrow her!

Se vårt utvalg av vesker her!

Om Farrow:

Alle veskene fra Farrow er norsk design og er håndlaget, flette av kvinner på Bali.

Farrow er kjent for veskene som heter Bianca. Dette er lekre stråvesker som er flettet i litt grovt materiale. De kommer i Bianca Mini og Bianca Bianca Large -nytt for 2019 er Bianca micro, som er liten og søt!

De små runde veskene er en hit! De har lang skinnreim og er en flettet helt rund modell. Supersøte og feminine vesker som lyser av sol og sommer. Utrolig fine å style til sommerkjolen og et par lekre sandaler. For våren 2019 kommer de ikke bare i natur bambus, men også  i fine farger.  De runde veskene er i to modeller, de heter Rolling Roundi og Jane Bamboo sling bag.

En annen sommerfavoritt er modellen Audrey bag. Denne er mellomstor og i stort flettemønster, den kan du også få i natur og i fine farger.

Denne modellen som er rund, kom ført kun i naturfarge – det er klassisk og fint, men nå er de også laget i flere farge. Vi har den i sort og knall gult! Stilig veske som setter prikken på antrekket! Enten du går for en romantisk sommerlook eller en røffere stil. Denne vesken passer til det aller meste. Den er akkurat passe stor og rommer det du trenger for en tur ut…

Farrow sort rund veske, Rolling Roundle i fargen sort. Liten og nett rund flettet veske.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Farrow Rolling rund veske sort ”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *