Farrow Audrey stråveske sort

Se mer fra Farrow

kr 1,300.00

Stor sort veske fra Farrow. Modellen heter Audrey og i kvaliteten pandanus. Trendy stor veske, bruk den til jobb, hverdag eller som en strandveske.  Vesker av bambus er HOT nå!

Det føler med en stoffpose som er fin å den i hvis vesken skal pakkes bort!

Farge: Sort

Mål:L 54, H 44, D 12 cm.

Materiale: Pandanus

3 på lager

  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 7072744501702-Black Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Farrow veske sort Audrey

Farrow veske sort Audrey. Stilig svart stråveske, bruk den til hverdag, til jobbe eller på strande. Vesker som er i flettet bambus er stor mote nå! Denne er utrolig fin og kan fort bli en favoritt.

  • Varenavn: Audrey bag
  • Kvalitet: pandanus – bambus
  • Størrelse: L 54, H 44, D 12 cm.
  • Vesken bør ikke bli utsatt for vann

Se alt fra Farrow her!

Se vårt utvalg av vesker her!

Om Farrow:

Alle veskene fra Farrow er norsk design og er håndlaget, flette av kvinner på Bali.

Farrow er kjent for veskene som heter Bianca. Dette er lekre stråvesker som er flettet i litt grovt materiale. De kommer i Bianca Mini og Bianca Bianca Large -nytt for 2019 er Bianca micro, som er liten og søt!

De små runde veskene er en hit! De har lang skinnreim og er en flettet helt rund modell. Supersøte og feminine vesker som lyser av sol og sommer. Utrolig fine å style til sommerkjolen og et par lekre sandaler. For våren 2019 kommer de ikke bare i natur bambus, men også  i fine farger.  De runde veskene er i to modeller, de heter Rolling Roundi og Jane Bamboo sling bag.

En annen sommerfavoritt er modellen Audrey bag. Denne er mellomstor og i stort flettemønster, den kan du også få i natur og i fine farger.

Nyhet for 2019 sesongen er Romy. Dette er en shopper i resirkulert plast. Bruk den som et handlenett, til stranden eller til jobb. Plastvesker er en stor trend nå.

Om tenden:

Kurvvesken, eller stråvesken som den også kalles ble spottet på Jane Birkin på 1960-tallet da hun gjorde den ikonisk. Siden har influenceren og businesskvinnen Jeanne Damas praktisert kurv fremfor veske, og sommer 2018  ble den også sett på mange kvinner.  Nå kommer veskene i et stort og variert utvalg, og vesken passer like godt til stranda som til jobb og fest.

Vesker i bambus bør ikke utsettes for fuktighet – dette er vesker for sol og sommer:)

Farrow veske sort Audrey

 

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Farrow Audrey stråveske sort”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.