Farrow Audrey stråveske hvit

Se mer fra Farrow

kr 1,300.00

Hvit flettet stråveske fra Farrow, modellen heter Audrey. Trend og populær veske i god størrelsen. Denne er fint til hverdag, til jobb eller som en strandveske.

Det føler med en stoffpose som er fin å den i hvis vesken skal pakkes bort!

Mål:L 54, H 44, D 12 cm.

Materiale: Pandanus

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

6 på lager

  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 7072744501719-white Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Veske fra Farrow Audrey

Veske fra Farrow Audrey i farge hvit. Trendy og lekker veske i fletter bast. Denne er fin til alt fra hverdag og jobb eller som en strandveske. Knallfin å brukt til en fin sommerkjole og sandaler:)

  • Varenavn: Audrey bag
  • Farge: white – hvit
  • Kvalitet: pandanus – bambus
  • Størrelse: L 54, H 44, D 12 cm.
  • Vesken bør ikke bli utsatt for vann

Se alt fra Farrow her!

Se vårt utvalg av vesker her!

Om Farrow:

Alle veskene fra Farrow er norsk design og de er håndlaget og flette av kvinner på Bali. Ekte håndtverk!

Farrow er kjent for veskene som heter Bianca. Dette er lekre stråvesker som er flettet i litt grovt materiale. De kommer i Bianca Mini og Bianca Bianca Large -nytt for 2019 er Bianca micro, som er liten og søt!

De små runde veskene er en hit nå! De har lang skinnreim og er en flettet i en helt rund modell. Supersøte og feminine vesker som lyser av sol og sommer. Utrolig fine å style til sommerkjolen og et par lekre sandaler. For våren 2019 kommer de ikke bare i natur bambus, men også  i fine farger.  De runde veskene er i to modeller, de heter Rolling Roundi og Jane Bamboo sling bag.

En annen veskefavoritt er modellen Audrey bag. Denne er mellomstor og i stort flettemønster, den kan du også få i natur og i fine farger.

Nyhet for 2019 sesongen er Romy. Dette er en shopper i resirkulert plast. Bruk den som et handlenett, til stranden eller til jobb. Plastvesker er stort i motebildet nå!

Om tenden:

Kurvvesken, eller stråvesken som den også kalles ble spottet på Jane Birkin på 1960-tallet da hun gjorde den ikonisk. Siden har influenceren og businesskvinnen Jeanne Damas praktisert kurv fremfor veske, og sommer 2018  ble den også sett på mange kvinner.  Nå kommer veskene i et stort og variert utvalg, og vesken passer like godt til stranda som til jobb, hverdag og fest.

Vesker i bambus bør ikke utsettes for fuktighet – dette er vesker for sol og sommer:)

Veske fra Farrow Audrey white.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Farrow Audrey stråveske hvit”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.