Festdrakter, bunader til barn

Festdrakter, bunader til barn

Nå er det tid for festdrakter til barna, det nærmer seg 17.mai, bryllup og konfirmasjon, da må både store og små pynte seg.

Vi har godt utvalg i festdrakter, eller bunad som mange velger å kalle det, selv om det ikke er «orginalbunader» og det er kanskje ikke helt «innafor» hos mange å kalle de for det, men sånn har det blitt…

Festdrakten er jo blitt et tradisjonelt festplagg til barna, vi ser det på små babyer og opp til de aller største guttene og jentene. 17.mai-toget lyser av bunader og festdrakter i masse forskjellige farger.

I år har vi større utvalg en noen sinne., både i butikken og i nettbutikken. Vi har fra flere merker: Name It, Salto og Pascal.

Årets festdrakter fra Name It er i tradisjonelt rødt og en fin lys blå. Vi har til både små og store jenter, veldig fine alle sammen.

Bunadene fra Salto er i tre farger til jentene: lilla, rød og sølvgrå. Salto sine bunader selges komplett med bunadskjorte.

 

Sølvgrå festdrakt fra Salto, pris 900,- for komplett set

 

 

 

 

 

Til guttene så er det rød og blå bunad som gjelder, de er med imiterte skinnlapper i rompa,  justerbare bukseseler og en fin brokadevest.

Rød festdrakt til gutt fra Salto

Favoritten vår er kanskje festdraktene fra Pascal. Disse har mange fine detaljer og broderier. Stakken er i ullblanding, noe som gjør den ekstra fin. I år har vi valgt å ta inn blå og sølvgrå, de er utrolig fine og går fort ut av butikken.

Blå bunad/festdrakt fra Pascal.

Det meste av tilbehør har vi også, mange setter pris på å få kjøpe løse bunadskjorter og bunadsbodyer. Vet at det er mange som har hjemmestrikkede bunader som har behov for det.

Skal man sikre seg årets festplagg, så er det lurt å gjøre det nå, de går virkelig unna om dagen:)

Da gjenstår det bare å ønske alle en god 17.mai når den til kommer…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *