Frost

Frost

Tyllskjørt finner du her!
Genser finner du her!

Nå er ventetiden over og den nye frost filmen er snart her! Vi har fått inn en hel kolleksjon med masse stilig frost 2 plagg! Kolleksjonen består av kjoler, skjørt, bukser, gensere, pysjer og morgenkåper! Her kan vi garantere at du finner den perfekte gaven til frost entusiasten. Hos oss finner du stilige plagg til både gutt og jente! Nytt eventyr og nye klær!

De flotte nye klærne er preget av de flotte fargene fra filmen, hvitt, lyseblått og mørkeblått. Og vi kan jo ikke glemme at plaggene også er prydet av de mest populære karakterene fra filmen! Olaf, Anna og Elsa!

Her vil du finne en masse flotte julegaver til enhver frostfan!

Frost morgenkåpe og pysj

For mange barn er disse figurene det helt store! Nå kan de også ha på seg de flotte plaggene natt som dag. Vi har fine morgenkåper med bilde av Elsa eller Olaf på hetta. Denne supermyke morgenkåpen er en sikker vinner hos barna og en flott julegave!

.

.

.

Vi har også superkule pysjer i med Olaf motiv! Disse pysjene er to-delte og har strikk i midjen på buksen. Pysjamasen er laget i 95% bomull. Finnes i lys blå og mørk blå.

I tillegg til morgenkåper og to-delte pysjer har vi også fått inn kjempesøte nattkjoler lys rosa og mørk rosa med Anna og Elsa på.

Joggedress

Blant utvalget morsomme frost plagg, har vi fått inn et superbehagelig joggesett med Olaf på! Settet består av bukse med stripe på siden og skriften «i’m cool dude». Denne buksen får du i både grå og mørke blå. Buksen har print med Olaf på det ene benet.

Kombiner denne deilige joggebukser med en matchende genser. Genseren har print med Olaf på brystet og sammen skriften som på buksen. Dette joggesettet er perfekt til hverdag og i barnehagen! Finnes også i mørk blå!

.

.

.

Pynt deg med Frost

Vi har fått inn masse søte plagg til alle som vil kle seg som små prinsesser! De superpopulære tyllskjørtene har kommet inn i lys blå, rosa og marineblå!

Disse tyllskjørtene kan du kombinere med søte gensere med paljetter. Disse er interaktive og paljettene kan endres slik at du kan velge mellom Anna og Elsa. Genseren finnes i hvit, lys blå og mørk blå.

Ikke nok med det, vi har også fått inn disse nydelige kjolene med tyllskjørt og overdel i bomull. På skjørtet er det bilde av Olaf, Anna og Elsa. Denne kjolen finnes også med marineblå overdel.

.

.

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.