Hvordan kle et barn i vogn?

Hvordan kle et barn i vogn?

Hvordan kle et barn i vogn? Ja, det er det store spørsmålet. Hva skal de ha på, og ikke minst hvor mye klær skal de på?

Det er lett å tro at jo mindre man er, jo mer klær må de ha. Men det er her vi veldig ofte tar feil. Vi skal ikke tenke så mye alder når vi kler opp barna, men heller tenke aktivitet og hva de gjør. Det vil alltid være forskjell i påkledning til baby i vogn, et barn som ikke kan gå og et barn som kan gå.

To lag er nok – hvordan kle et barn i vogn?

Når man er så liten å skjør som de aller minste er vi livredde for at de skal fryse. Men når de små ligger i vogn med en god vognpose trengs det ikke så mye klær som vi tror. En body i bomull i fungerer godt for de minste jentene og guttene som det innerste laget. De er ikke nødt til å ha ull, for i vognen holder de seg gode og tørre. Disse bodyene fra NameIt til gutt og jente er perfekte som et innerlag.

.

.

Utenpå disse bodyene er det viktig med en god og luftig dress. Eksempel på en slik dress kan være en av disse fra Name It. Begge er et godt eksempel på gode, varme og luftige dresser. I dette laget er det viktig at det ikke sitter helt tett, men at det er litt plass. Her er det viktig at varmen får plass til å sirkulere ordentlig. Gjør du dette rett, vil barnet ditt holde seg godt og varmt.

Ulldress med nydelig mønster
Nydelig ulldress i fint mønster. Fleece i halsen. Perfekt i vogn.

Hode, hender og føtter

Selv om babyen ligger godt innpakket i vognen og ikke blir påvirket av vind i vognen, er det likevel viktig å beskytte både hode, hender og føtter.

En god lue er viktig for at barnet skal kunne holde varmen. Denne nydelige bamseluen fra Name It kan fint brukes til begge kjønn. Det kan være en fordel å ha luer som er mulige å knyte under halsen, da de små kan gni av seg luen mens de ligger i vognen.

Votter i ull er supert å ha på den lille. Hos oss finner du to ulike typer. Enten du vil ha tynne ullvotter eller votter i ullfleece. Begge modellene finnes til både jente og gutt. Her vil du få beskyttet og varmet de små hendene, samtidig som det vil hjelpe mot kloremerker i ansikt.

Kalde ben er gjerne noe av det som er kilden til å bli syk. Derfor er det viktig å bruke gode ullsokker som disse til gutt og disse til jente fra NameIt. Du kan også bruke utesokker utenpå om du ønsker det. Da vil vi anbefale disse til gutt fra og disse til jente fra Joha. Disse er ull og vil holde barnet godt og varmt.Når man ligger i vogn er det viktig å ikke kle på altfor mye. Har barnet en god vognpose er det nok med 2 lag.

.

.

.

.

.

.

.

Alle produktene finner du i vår nettbutikk: www.miotrend.no, med gratis frakt.

Vi håper dette hjalp deg med spørsmålet ditt: » Hvordan kle et barn i vogn? «.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *