Joha ull og bambus

Joha ull og bambus

Joha ull og bambus er perfekt på denne årstiden. Med vinter, kulde og små barn sier vi som regel; “ull er gull”. Men hva om barnet ikke tåler eller reagerer på ull? Løsningen vil da være relativt enkel, nemlig plagg i ull og bambus. Bodyer til jente og gutt, pysjer til jente og gutt, samt  strømpebukser til jente og gutt er noen av plaggene vi kan tilby i bambus og ull.

http://miotrend.no/dameklaer-barneklaer/barn/jente/ull-jente/joha-body-i-bambus-og-ull/
Body til jente finner du her.

Joha ull og bambus; egnet for atopisk eksem

Ull fra joha er veldig gode på nettopp dette. Med det silkemyke bambusstoffet på innsiden og ull utenpå, er du garantert varme og god absorbering av fuktighet. Bambus er spesielt gunstig for barn med sensitiv hud eller atopisk eksem.

Antiseptisk, temperaturregulerende og fukttransporterende er noen av de gode egenskapene til bambus. Med en kombinasjon av ull på utsiden og silkemyk bambus på innsiden vil dette være et ypperlig alternativ dersom man ikke tåler eller reagerer på ull.

Nydelig body i ull og bambus fra joha. Denne finnes til gutt i blå og rosa til jente, med nydelig print. Disse finnes også som omslagsbody  til de aller minste guttene og jentene. Med tilhørende bukse til de minste guttene og de større, samt til de minste jentene og de litt større jentene. Dermed er disse perfekte som det innerste lager under vinterdressen.

 

http://miotrend.no/dameklaer-barneklaer/barn/gutt/ull-gutt/body-w-side-closing-landskab-bla/   http://miotrend.no/dameklaer-barneklaer/barn/jente/ull-jente/leggings-w-foot-cameo-pink/ http://miotrend.no/dameklaer-barneklaer/barn/jente/ull-jente/body-w-side-closing-landskab-rosa/  http://miotrend.no/dameklaer-barneklaer/barn/gutt/ull-gutt/joha-ullbukse-til-baby/

Ikke bare er printet på disse ullbodyene nydelige, de er også svanemerket og sertifisert av Woolmark.

https://miotrend.no/dameklaer-barneklaer/barn/gutt/nattoy-gutt/joha-pysjamas-i-bambus-og-ull/
Pysj fra joha til gutt, finner du her.

Joha – også om natten

Også om natten kan det være deilig for de små å holde varmen. Med pysjer fra joha i bambus og viskose vil barnet få et mykt og behagelig soveplagg. Pysjene kommer i rosa til jente og blå til gutt. Disse er lette, myke og behagelige mot huden.

https://miotrend.no/dameklaer-barneklaer/barn/jente/nattoy-jente/jumpsuit-landskab-rosa/
Pysj fra joha til jente, finner du her.

Også disse har bambusviskose på innsiden som gjør den fin for sensitiv hud.

Disse heldressene er like gode som pysj som kosedress.

Denne ullen er kjent for å være slitesterk, god kvalitet og ha god pris.

Alle produktene er laget av 52% merinoull, 44% bambus og 4% polyamid. En god kombinasjon av silkemyk innerside, varm og god utside og god fuktabsorbering.

 

Alle produktene finner du i nettbutikken vår. Og husk; vi har alltid fri frakt!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *