Luer fra Kivat

Luer fra Kivat

Endelig kan vi meddele at vi har fått de fantastiske luene fra Kivat. Det er kanskje ikke alle som kjenner til merket, men disse luene er virkelig blant markedets aller beste. Men ikke bare luene har kommet inn til oss. Vi har også fått flotte og matchende votter. Her vil du finne et bredt utvalg votter og luer til både gutter og jenter.

Vi er så glad for å endelig kunne ha dette merket som en del av vårt utvalg. Vi har fått inn nydelige luer i masse forskjellige farger, med striper og print. Vi har tatt inn ulike modeller, så her finner du både de populære baclavaene og knyteluene. 

Luene holder super kvalitet og kommer i en rekke nydelige design og mønstre. Kivat er et finsk merke og alle luene er designet og produsert der. Finland kan enkelt sammenlignes med Norge i forhold til vær, så her har du luene som virkelig passer det norske klimaet. 

Blant alle de nydelige luene vil du finne ulike modeller, materialer og design. Disse luene er praktiske, samtidig som de ser flotte ut. Blant det bugnende utvalget fra Kivat vil du kunne finne vinterluer, luer med vindstopper, vårluer i bomull, votter i deilig merinoull og pannebånd til barn.

1: Blå baclava med prikker // 2: Grå baclava med snøfnugg og refleks // 3: Mørk rosa baclava med mønster // 4: Rosa stripete Baclava // 5: Lys rosa baclava med mønster // 6: Blå baclava med refleksstjerne // 7: Stripete baclava i høstens farger // 8: Grønn baclava med mønster

Slitesterke luer og votter av høy kvalitet

Luene og baclavaene holder høy kvalitet og er utrolig slitesterke. Kivat er den perfekte barnehagelue! Her vil du også merke at luene har en veldig god passform og vil derfor sitte godt på hodet og ikke sli ned i øynene. De aller flotteste baclavaene og vinterluene fra Kivat lages med et mykt innerlag i 100% økologisk bomull som er GOTS – sertifisert, og ytterlag i 100% varmende ull. Her er du virkelig sikret den aller beste vinterluen. Med disse luene kan du som forelder være sikker på at ditt barn er god og varm til en hver tid. 

De nydelige vottene fra Kivat er laget i 100% merionoull med GOTS – sertifisert økologisk bomull som innerlag. Disse vottene er perfekte som barnehageplagg. Vottene er laget i stødig og tykk ull som gjør at de vil tåle mye før de blir våte. Det brede ribbebåndet gjør også at vottene sitter eksepsjonelt godt på små barnehender. Og ikke nok med det, vottene er også vindtette. Kivat er merket som kanskje er mest kjent for sine luer, men produksjonen av disse vottene begynte for 30 år siden, og har vært utprøvd av en mage barnehender.

Disse vottene og luene fra Kivat kan enkelt vaskes i maskin på 30 grader, ullprogram. Benytt deg av vaskemiddel beregnet på ull og silke. Vottene skal strekkes litt i form og helst tørkes flatt. Viktig at de ikke blir lagt på gulv med varmekabler da dette kan krympe ullen. Det anbefales heller ikke håndvask da temperaturen på vask og skylling skal være like. 

Hvordan er luer fra Kivat i størrelsen? 

Kivat er luer laget i ulike materialer og har en størrelsesinndeling som kanskje er litt utenom det vanlige. Under ligger en omtrentlig størrelsesguide fra leverandør. Det er viktig å alltid ha i bakhodet at alle barn er individuelle og at det vil oppstå forskjeller i hvilke størrelser barna bruker til en hver tid. Luene kan oppleves som noe små i størrelsen. 

Luer:                                                                                                  Votter:

Størrelse 0: ca. 0 – 1 år                                                                     Størrelse 0: ca. 0 – 1 år

Størrelse 1: ca. 1år                                                                            Størrelse 1: ca. 1 – 2 år 

Størrelse 2: ca. 2 – 4 år                                                                     Størrelse 2: ca. 2 – 5 år 

Størrelse 3: ca. 5 – 10 år                                                                   Størrelse 3: ca. 5 – 8 år 

                                                                                                           Størrelse 4: ca. 8 – 15 år

Historie om merket: 

Disse nydelige produktene blir designet og produsert i Finland. Det er en familiebedrift som skaper produktene gjennom en fabrikk i Tampere i Finland. Dette har de gjort i over 30 år. Her er de veldig opptatt av bærekraft og bruker derfor ingen kjemikalier eller virkestoffer i produksjonsprosessen. Her legges det stort fokus på kvalitet og god passform. 

Med stort fokus på produktfunksjonalitet blir alle produkt regelmessig testet. Dette blir en naturlig del av produksjonsprosessen. 

I disse produktene brukes kun de beste materialer. De benytter seg av den aller beste ullen og hvert produkt blir derfor eksepsjonelt. Som innvendig fór i luer og votter bruker de kun GOTS – sertifisert økologisk bomull. 
Flere av luene kommer også med refleks som skal øke synligheten når barnet er ute. Dette er refleks av høy kvalitet fra 3M scothlite. Grunnen til at de benytter seg av dette er fordi dette er et materiale som tåler å bli vasket. 

Kivat er kvalitet som kan gå i arv og varme flere generasjoner. 

1: Blå baclava med mønster // 2: Mørk rosa baclava med mønster // 3: Lys rosa baclava med mønster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *