7 DAYS

7Days Collection er et tilbehørsmerke med masse spennende og fint. De er kjent for de fine stoffbeltene med broderte blomster i mange farger. 7Days har også skjerf, vesker og smykker. 7 DAYS belter og tilbehør.

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

7 DAYS belter og tilbehør. 7Days er et nytt og spennende merke innen accessories til oss damene. De er tidlig ute med moter og trender. Her finner du belter, smykker, øredobber, små og store vesker – mye spennende og alt vi MÅ HA nå! De har alt fra små skjerf i sateng og silke, fint skjerf som er stilig bruke til f.eks en hvit skjorte eller bluse. De har også store ullskjerf i fantastiske farger og god herlig kvalitet. Myke og god skjerf til høst og vinter bruk, style de  til vinterkåpen eller som er sjal inne i sofakroken. Her finner du masse fine farger og mønstre. Det er faktisk litt vanskelig å velge ut èn favoritt!

Alle produktene er håndplukket og er det aller siste av det vi ønsker oss nå! 7 Days er en norsk leverandør og har fokus på hva vi damene i Norge liker. De er ofte på reise rundt i verden for å hente inspirasjon.

7Days belter

En klassiker og merkets mest solgte produkt, er stoffbeltene med broderte blomster. De er i stort utvalg av farger og broderier. Disse beltene er fine hele året, til jeans og andre bukser. Beltene skiller seg ut i mengden og spisser antrekket.

Høstens nyheter er små selskapsvesker som også er tøffe å bruke til hverdagen. De er i flotte farger og i leopardmønster og grønn camoflage. Veskene har gullenke og bæres crossover.

7 Days har tilbehør til en god og overkommelig pris og alt er i god kvalitet, her får du mye for pengene.

7 DAYS belter og tilbehør – dette kan fort blir det nye favorittmerke. Masse spennende nyheter til en hver tid.