B-Low the Belt

B-Low the Belt er trendy belter designet i LA. Tøffe belter som er spot-on på moter og trender. Beltene er ofte å se på antrekk fra festivaler rundt om i verden. Vi ser de også mye brukt av kjendiser og influencere.

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Alle beltene fra dette merket er i skinn, du kan få de i forskjellige bredde, fra helt samle til de med ekstra bredde. Mange av beltene er western inspirerte, de har store spenner i gull eller sølv. De er fin på jeans og sorts, men like fint i midjen på kjoler og lange gensere.

Hvordan style et antrekk med belte fra B-low the belt?

Her er det mange muligheter. Det kan gjøres veldig stilrent og enkelt. Vi ser for oss en rett sort halvlang kjole, sammen med boots og noen tøffe store øredobber, ta beltet høyt i midjen og antrekket er komplett.

Er annet alternativ er f.eks hvis du skal på festilval og kjøre stilen helt ut. Da kan det være stilig med en slitt og kort denimshorts, t-skjorte, røff skinnjakke eller kimono -. bruk da belte fra B-Low the belt i hempene på shortsen. Dette beltet er nesten et must når du skal style festivalstilen! Om du velger det brede eller smale belte, spiller ingen rolle, begge er like fine.

Om B-Low the belt:

B-low the Belt har blitt verdensberømt for sine vintage-inspirerte samlinger, og er ledende i det moderne beltemarkedet. Desinget i Los Angeles, er beltene blitt et favorittmerke hos moteredaktører, stylister og Hollywood-eliten. B-low the belt har vi sett på flere profilerte kjendiser, som bl.a Kendall Jenner, Bella Hadid, Kourtney Kardashian, Amal Cloney, Kristin Bell, Rockey Barnes og mange flere. B-Low the belt har blitt anerkjent for sin viktigste «Boyfriend Collection» som har den ettertraktede Bri-Bri-modellen. Dette belte har blitt sett over alt og har blitt et «Må ha!» hos mange.