Bianco Jeans

Bianco Jeans, tøffe jeans til dame. Bianco leverer bukse med super passform. De er gode på boyfriend-jeans og bukser i mange fine farger. Fine røffe detaljer, feminine og tøffe damebukser.

Størrelsesguide!

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Bianco buksene er bare helt fantastiske på! De er i tøffe boyfriend modeller og har ofte fine detaljer som skiller seg ut. De kan være bukser med bokstaver, broderier og merker. Noen har feminine perler, strass og annet fint! Lommeplassering på jeans er viktig, hos buksene fra Bianco sitter de helt perfekt, verken for høyt opp eller for langt ned.

Noen av jeansens leveres også med flettebelter som har perler og frynser. Dette gjør at den skiller seg litt ut i mengden.

På vår og sommer leverer de mest lyse jeans, gjerne med hull og rifter og andre detaljer. De har også chinos i mange fine farger, kanskje du finner den perfekte hvite jeansen her? Skjørt og capri har de også. Olaskjørt med riktig lengde og cropped denim som stopper litt opp på leggen – stilig til sandaler eller sneakers. Alle buksene er med super stretch og har veldig god passform. Vi har mange gjenkjøpere på disse buksene, det er et tegn på at passformen er perfekt.

Høst og vinter kolleksjonen består også av mye denimbukser, gjerne i litt mørkere blåtoner, både med og uten detaljer, ull og merker. De har også chinos, cord og bukser i velour, i mange herlige farger. Lune og fine bukser på kalde dager, praktiske, men de ser utrolig kule ut!

Om Bianco jeans:

Buksene blir designet og produsert i Italia. De er spot on på moter og trender, her får du det aller siste nye – med Bianco sin egen og særegen stil. De ønsker å lage jeans og bukser som blir favoritt over lang tid. Dette har de nok klar, for damer over hele Europa digge disse!