Devotion Twins

Devotion Twins er kjent for de rålekre kjolen som er i gresk stil – er får vi fornemmelse av sol og sommer. Her får du både korte og lange kjoler. De er fine å style med f.eks sandaler og kanskje en stråveske. Lekker kjole til ferie og fritid, eller bruk den hele året med jeans eller andre bukser under. Kjolene er i bomull og er broderte i gresk bohemsk mønster. De er god i størrelsen og skal sitte løst på. Broderiene er i flere farger. Den mest kjente og populære er den i “gresk blåfarge!” Dette er samme fargen som er på hus og interiør i Hellas – utrolig lekkert. Devotion Twins har blitt et kjent merke over hele verden og kjolene er minner oss om filmen Mamma Mia!

 

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Devotion Twins har også lange kjoler, d.v.s at de er lange bak og korte i front. Kjolene er løse og vide med bred kappe rundt nederst. Disse kjolen er fin til alt fra ferie og sydentur eller pynt den opp til et sommerbryllup – er er bare så utrolig lekre.

Merket har en bohems stil, feminit og lekkert med de kan fint lages røffe i stilen. Vi ser for oss bl.a den sort og grå over skinnbukse og med tøffe boots til! Da blir det kult og rocka!

Med en kjole fra Devotion Twins blir du garantert lagt merke til, vi kan nesten garantere har det kommer mange fine komplimenter! Kjolene er veldig ettertraktet på kort tid – dette er sommerens “hit! plagg. De er kanskje litt kostbare, men de er absolutt verdt investeringen – dette er er plagg som man blir glad i har i veldig mange år.

Så, skal du pakke feriekofferten, så MÅ du ha med en kjole fra Devotion Twins.. Rødt, blått, grønt, brunt, sort eller grått broderi? Finn din favoritt hos oss:)