Maison Shoeshibar

Sko og sandaler  fra Maison Shoeshibar – alle i fine farger og god passform. Alle skoene fra Maison Shoeshibar er i skinn og har fantastisk komfort. De er dansk design og er tidlig ute med å fange opp moter og trender.

Størrelsesguide!

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Om Maison Shoeshibar:

Bak det fengende navnet SHOESHIBAR finner du ikke en japansk restaurant eller en cocktaibar, men en dansk skomerke med røtter i Italia og Afrika, med flere generasjoners erfaring.

Designeren og kreative regissøren er Samir Souid. Han har alltid har elsket design og kreativitet. Merket ble grunnlagt i 2001. Han vokste opp på motemesser med sin far, og brukte en stor del av sin ungdom til å tegne han så skoene utstilt på messen.

Samir fulgte sin fars fotspor. Han forvandlet hobbyen om til bedrift og  SHOESHIBAR ble født. Varemerket blander det elegante og enkle skandinaviske utseendet, med farger og materialer fra sør – med en vridning mot de kommende  trender som rører seg uten i verden.

Varemerket fikk raskt oppmerksomhet, og det  tiltrekker seg mange offentlige figurer som Alice Cooper og Kanye West som en del av deres klientell.

I 2012 ble merket SHOESHIBAR forvandlet til Maison Shoeshibar, som henvender seg til det mer eksklusive markedet med spesielle sko i begrenset opplag. Dette inkluderer ofte samarbeid med utvalgte gjestedesignere.

Maison Shoeshibar har forhandlere over hele verden, det er et populært og internasjonalt skomerke.

“Sushi – små spiselige kunstverk med dype farger, detaljert oppmerksomhet og enkel presentasjon – inspirasjonen bak SHOESHIBAR navn og estetikk. Så unn deg selv og ta en bit. ”

Hos oss finner du flere fine sommersandaler fra dette merker. Alle er i skinn og semsket skinn, i flere lekre farger og modeller. Vi har flate sandler og sandaler med platåsåle og tøffe detaljer. Finn din favoritt som passer inn i vår og sommer-garderoben. Vi garanterer god komfort for føttene dine.