Piro

Piro jeans. Piro by Klaus Berggreen. Nytt buksmerke hos oss. Tøffe bukse med fantastisk god passform. Mange av buksene har striper i sidene. De er i både blå denim og andre fine farger. Mange av de med den karakteristiske blanke stripen i siden.

Størrelsesguide!

Viser alle 3 resultater

Om Prio jeans:

Nytt buksemerke, designet av Klaus Berggren. Her finner du bukser og jeans med god passform og i mange fine farger. Suksessen bak merke er nok at de sitter så utrolig godt på. De har masse stretch, de blir ikke slappe og slaskete i bruk, de beholder den god passformen vask etter vask.

Mange av oss damene er glade i bling og strass, da er disse buksene perfekte. De har sølvstrass nedover beina på begge sider – et smykke i seg selv.

Buksene er fine til hverdag og jobb, eller pynt de opp til litt finere anledninger. Style de med en fin bluse, blazer og høye heler – da har du et fint antrekk.

Gode bukser og jeans er nok noe av det som er vanskeligst å finne. Enten er de for høye eller lave i livet, de kan være for korte eller lange, ha feil plassering på lommene eller for lite stretch. Da kan buksene fra Piro være noe for deg. De minner litt om den gode passformen som er på Pepperbukdene, men disse har ikke åpne knapper i gylfen.

Priojeansen er mellom 32″ og 34″ i beinlenden. De er akkurat passe høye i livet og har glidelås i gylfen. Plasseringen på lommene er også korrekt, ikke for lavt ned.  De kommer til stadighet i nye farger, alt ettersom sesong og hva som rører seg i motebildet. Her vil du garantert finne en bukse som passer til det du allerede har i garderoben. Alt fra blå jeans til bukse i herlige farger.

Kanskje Piro blir din nye favorittbukse?

Viser alle 3 resultater