Quay

Quay Australia er trendy og moteriktige solbriller til damer og jenter i alle aldre! Disse er stadig å se på kjendiser og motebloggere over hele verden. Quay har alltid det siste innen trender og nyheter kommer stadig inn! Dette er mange sitt favorittmerke på solbriller, og de har gjerne mange i samlingen sin! Kjente modeller er: High Key, My Girl, French Kiss, Star Gaze, Lexie og Cafe Racer…

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Om Quay Australia:

Quay, uttales «Kii» på norsk, ble lansert for 14 år siden i Australia. De er inspirert av festivaler over hele verden, det inspirerer til å lage de kuleste og mest trendy solbriller som alle skal ha!

Fra dramatisk overdimensjonerte aviator-briller til edgy fashion solbriller:» Quay Australia har blitt en favoritt for enkeltpersoner med FEARLESS STYLE», med en bekymringsløs holdning og friskt perspektiv. Dette er solbriller for de som våger og tør og for de som vil skille seg ut i mengden. Quay har også klassiske og tradisjonelle modeller i utvalget. Da kan vi navne modeller som High Key. Denne modellen kommer i et stort utvalg av farger.

I over 14 år har de bygget en lojal, lidenskapelig #QUAYSQUAD. Brillene er sett på utallige festivaler og kjent blant influencere. Dette er et trendsetter-merke som har kommet for å bli.

Alle brillene fra Quay er i god kvalitet og alle har UV-filer. Brillene ser ikke bare kule ut, men de beskytter også øynene i sterk sol.

Hva er egentlig UV-filter? Lys er bølger, og strålingen fra solen er består av mange forskjellige bølgelengder. De bølgene som svinger så fort at øyet ikke oppfatter dem, kaller vi UV-stråler. Huden vår har ett eget beskyttelsessystem mot ultrafiolett stråling, men det har ikke øyet. Hornhinnen er derfor svært følsom for stråling. Som huden kan denne delen av kroppen bli solbrent, og da «flasser» huden av – dette er kjent som snøblindhet.

Altså solbriller med beskyttelse mot UV-stråler er viktig – det finner du i alle brillene fra Quay Australia.