Save My Bag

Save my Bag er et nytt og spennende merke på vesker og tilbehør. Her finner du det lille ekstra innen trender og moter. Save my Bag er fra Italia og alle produktene er i lycra/neopren – det er helt suverent for det kan vaskes i maskin og tåler vann og vind! Her finner du vesker, shopper, bags, toalettmapper og sminkepunger – i mange herlige farger og mønstre. Fine som gaver og fine til deg selv:)

Showing all 2 results

Showing all 2 results

Om Save My Bag:

Merket startet i 2013 i Bergamo, Italia. Det hele startet med en ide om grunnleggerne Stefano og Valentina Agazzi, to unge utrolige entreprenører med et ønske om å få en frisk berøring til moteverdenen. Stefano, født i Bergamo, har en kunstnerisk mastermind med forretningsmessig karisma; Valentina, som er halvt Thai og halv italiensk, har en internasjonal smak og erfaring innen styling av luksusvarer! Sammen laget de Save My Bag.

Ideen var å lage trendy vesker til en fin og overkommelig pris. De leker seg med farger og modeller – det finnes ingen begrensninger… Alle produktene er lager i neporen, kanskje bedre kjent som “dykkedrakt-kvalitet!” De er superlette, veier så og si ingen ting og det beste av alt er at de kan vaskes i maskin.

Her finner du mange fine gaveideer til damer i alle aldre, til bursdag, jul og kanskje en vertinnegave? Velg mellom små punger til sminke, toalettmapper clutch-vesker eller håndvesker. Alt fra en klassisk shopper-bag til store og små håndvesker. Vi har i god og variert utvalg av farger og mønstre, f.eks stråmønster og ruter, ensfargete gule, brune, sort og oransje. Eller hva med Hello Kitty?? Det finner du også her:)

Save My Bag kommer hele tiden med nye modeller og farger. Alt er basert på fargetrender på klær og interiør. Du vil garantert finne en veske fra Save My Bag som passer inn i garderoben!