Toms

TOMS er sko, sneakers og sandaler som har fått mye oppmerksomhet. Merket ble grunnlagt i 2006 av Blake Mycoskie. For hvert TOMS par vi selger, gis et par sko til et barn i nød = one for one! Dette har blitt en suksess og er også mote og trend blant både barn, damer og menn i hele verden. Her går mote og veldedighet hånd i hånd.

Størrelsesguide!

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Litt om Toms:

Her er konseptet: for hvert skopar du kjøper, gir TOMS et par sko til et barn som nok trenger det enda mer! Ja, dette vil vi være med på. Dette er flotte og behagelige sko som hver og en burde skaffe seg! Nyt dem med god samvittighet!

Merket er mest kjent for stoffskoen med gummisåle. Dette er sko i alle regnbuens farger og alle mønster du kan tenke deg. Dette er en merkevare som vi tror at de aller fleste har hørt om – og veldig mange har nok eid et par Toms.

Vårt utvalg består av klassikeren i canvas og sko og sandaler med kilehel. Detter er de perfekte sommerskoene og gjerne et par vi pakker i kofferten til ferien. Espadrillosene er flate men allikevel  er de god å gå i – de har myk såle og er litt oppbygd i fotsengen.

Sko fra Toms kan brukes inn til så og si alle antrekk. Til bukser og jeans, til kjoler og skjørt, enten til hverdag eller til finere anledninger.

Blakes mål var å starte en bedrift som bygde på One for One-konseptet. Det betyr at for hvert solgte produkt blir også et produkt donert til veldedighet. Og siden den gang har Toms donert over 1 million sko til trengende og sårbare barn. Toms har på kort tid blitt svært populære verden over, og skoene er tilgjengelige i en rekke farger og materialer. Alle modeller har den gode og dempende innersålen i semsket skinn.

Skoene er av flere grunner blitt en favoritt hos mange.