Nectar – sesongens nyheter

Nectar – sesongens nyheter

Nectar 

Nectar er det nyeste merket vi har fått inn i vår butikk og nettbutikk. Her finner du rykende ferske nyheter, og kan velge og vrake mellom kjoler, skjorter og bukser. Du kan finne plagg som passer like bra til byturen, hytteturen, hverdag, jobb eller fest! 

Nectar er et norsk merke med flotte kvalitetsplagg. Her finner du superfine kjoler, bukser og skjorter. Dette er et merke som er designet av to trønder-jenter. Nectar er et merke som har blitt en stor hit i Norge over kort tid. Kjent for sine deilige kjoler i babycord. Disse kjolene er i one-size og har en flott passform som passer de aller fleste. 

.

.

.

.

.

Nectar ønsker å være et merke som skal være tilgjengelige for alle. Alle som ønsker å se bra ut eller føle seg vel. Nectar er også perfekt for de som ønsker å legge til det lille ekstra til antrekket sitt. De ønsker å alltid ha klær som er tilpasset de ulike årstidene.

Høstens fineste kjoler

Disse nydelige kjolene er bare blitt en superhit. Superdeilig passform, og de fleste modellene kommer med lommer. Hvem elsker vel ikke kjoler med lommer? En kjole som er perfekt nå mot høsten. Bruk de med en skinnbukse eller bare med strømpebukser. Superstilige med høye støvletter eller noen stilige boots. Kjolene finner du i alle mulige farger; Ginger, svart, blå, grønn og brun.

Høstens it bukser

nectar bukse i ginger

Blant de nydelige plaggene finner du blant annet buksene fra nectar. Superfine bukser med helt fantastisk passform! Disse bare MÅ prøves og sitter superfint på. 

bukse fra nectar

.

.

.

.

.

.

.

Dette er bukser du kommer til å elske! Buksene har masse stretch både i selve buksen og i linningen. Her kan det anbefales å gå ned en størrelse, da disse er gode i størrelsen. Her vil en Xl tilsvare en 44-46. 

Med vide ben og deilig myk babycord smetter denne rett inn i høstens trender. Disse buksene kan brukes både med linskjortene fra samme merke, en deilig strikk eller en tunika.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *