Noella ulljakker og vester – sesongens «must have!»

Noella ulljakker og vester – sesongens «must have!»

Viksa ulljakke fra Noella har virkelig blitt godt mottatt – selv om det er sol og sommer ute! Jakkene er bare SÅ fine -supre å bruke over sommerkjolen. Og ikke minst, knallfine utover høsten. Jakkene er i tre lengder. Du kan få en som er ekstra kort, «vanlig» lengde og lang, som rekker til under knærne. Alle tre er like fine til hvert sitt bruk… Du kan se alle jakkene her: Noella! Noella jakker og vester – ja, DET skal vi ha nå;)

Viksa ulljakkene er i god ullblanding:  60% ull, 35% polyester, 5 % andre fibre. De har to store lommer og lukkes med trykknapper. Vi har jakkene i ensfarget og i ruter.

Det som er supert med merket Noella, er at de kun har omgående varer – dette gjør at de hele tiden kommer med nyheter som er høyaktuelle akkurat nå – både i snitt og i farger. Viksa jakkene kommer i mange nye farger utover høsten – bare å glede seg:)

Strikkevest er det aller nyeste og med «må ha» plagg utover nå. Noella var tidlig ute med å levere strikkevester. Kala vest har virkelig blitt godt mottatt – de har rett og slett flydd ut av butikken. Kala vest er i litt røff strikket kvalitet og har halvhøy hals. Du kan se Kala strikkevest fra Noella her!

Sist gang vest var i motebildet skulle vi kun ha klassisk hvit herreskjorte under. Nå skal vi style den på en helt annen måte. Bruk vesten over feminine kjoler og gjerne over en blondebluse. Eller: hva med å bruke den til joggebukse og t-skjorte for en tøff hverdagslook!

Kala vest er i et vell av farger, farge nr 1 denne sesongen, har vært den beige, deretter har vi solgt bra av grønn, marineblå og sort. Og, selvfølgelig, vesten er med i høstkolleksjonen også – nye fine farger som vi gleder oss til å få inn.

Nettbutikken vår: miotrend.no vil alltid være oppdatert med masse nyheter fra Noella.

Noella jakker og vester – må ha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *