Nyheter fra Joha

Nyheter fra Joha

Vi bare elsker denne tiden på året! En hel masse nyheter strømmer på og nå har det kommet rykende ferske nyheter fra et av våre favorittmerker Joha! Vi har fått inn et stort utvalg ull og bomullsplagg fra det flotte merker. Du kan se hele utvalget av nattøy til gutt her og jente her. For å se produkter kun fra Joha, kan du klikke deg inn her. Er du usikker på størrelsene? Da kan du sjekke ut størrelsesguiden i slutten av innlegget!

Godt nattøy for god søvn

Ingenting er bedre enn å ha gode kvalitetsplagg når barnet skal sove. Godt nattøy = god søvn. Vi har fått inn et stort utvalg nattøy til både gutt og jente, i bomull og ull.

I år har Joha kommet med de nydeligste pysjamasene med monster og krone på. Disse er laget i den mykeste organiske bomullen og vil føles silkemyk mot barnehuden. Disse pysjene ligger på 200,- og er en veldig fin pris på et godt kvalitetsplagg. Disse nattdraktene har også en 2 i 1 funksjon, som man kalle tryllefot! Føttene kan nemlig brettes ned slik at dette kan bli en pysj med fot. Hvor smart er ikke det? Trykk på bildene for å komme til produktene i nettbutikken.

Vi har også modeller for de litt større barna. En superstilig to-delt pysj med print av monster på overkroppen. Med bukse i en nydelig blåfarge og selvfølgelig laget i 100% organisk bomull. Denne modellen finner du fra størrelse 110 – 140.

Nattøy for sensitiv hud

Ingen barn er like, og noen har behov for andre materialer enn ull og bomull. Noen barn sliter kanskje med atopisk eksem eller veldig sensitiv hud. Da har vi fått inn de perfekte pysjamasene! Her finner du de mykeste og mest behagelige plaggene.

Blant de flotte nyhetene vil du finne de flotte dobbelvevde heldressene. Disse kan brukes både som pysjamas og kosedress. Heldressene er dobbelvevde, noe som vil si at de har bambus inn mot huden og ull på utsiden. Pysjamas for atopisk eksem kan være vanskelig å finne, men disse er flotte! Godt for sensitiv hud og samtidig kan du holde varmen! Bambus har også samme funksjoner som ull. Nattdraktene er laget i 52% merinoull, 44% bambus og 4% polyamid.

Vi har også fått inn flotte nyheter i økologisk bambus. Til jentene finner du denne nydelige nattkjolen med uglemønster. Denne finnes også i en flott heldrakt med samme mønster.

I dette herlige og supermyke materiale finner du også denne flotte 2 – delte pysjamasen med superstilig romskip-print. Buksen er ensfarget og blå.

Joha pysjamas bambus
Joha pysjamas bambus

Størrelsesguide

Disse produktene er vanlig i størrelsen. Følg størrelsesguiden under.

Joha størrelse 50 – tilsvarer 50 – ca. 0-1 mnd
Joha størrelse 60 – tilsvarer 56/62 – ca. 1-4 mnd
Joha størrelse 70 – tilsvarer 68/74 – ca. 4-9 mnd
Joha størrelse 80 – tilsvarer 80 – ca. 9-12 mnd
Joha størrelse 90 – tilsvarer 86/92- ca. 1-2 år
Joha størrelse 100 – tilsvarer 98/104 – ca. 3-4 år
Joha størrelse 110 – tilsvarer 110 – ca. 5 år
Joha størrelse 120 – tilsvarer 116/122- ca. 6-7 år
Joha størrelse 130 – tilsvarer 128 /134 – ca. 8-9 år
Joha størrelse 140 – tilsvarer 140 -ca. 9-10 år
Joha størrelse 150 – tilsvarer 146/152 – ca. 11-12 år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *