Nyheter fra Memini

Nyheter fra Memini

Strikk fra Memini
Strikk fra Memini

Nyheter fra Memini har ankommet butikken! Og det er jo ingen tvil om at denne kolleksjonen også er like nydelig som alle de andre. Høstkolleksjonen i år består av de nydeligste farger og mønster. Klikk HER for å se alle de flotte nyhetene!

Rustrød, okergul, brun, lavendel, turkis, sjøgrønn, rød, flaskegrønn og off-white er fargene som står i fokus. Blant designene vil du finne et nydelig eskimomønster både på genser, cardigan og kjole. Barna har også helt klart fått sin favoritt på «trykk» i år, nemlig revemønster. Den nydeligste cardigan med rev i både lavendel og turkis

Høstens kolleksjon fra Memini er nydelig og kan enkelt kombineres med plagg fra samme kolleksjon eller andre merker. 

«A magical story about nordic nostalgic childrenswear – a norwegian fairytale»

Høstens nyheter fra Memini

Store deler av høstens kolleksjon fra Memini er preget av strikkeplagg. Strikkeplaggene er laget av 55% merinoull og 45% økologisk bomull. Snakk om fantastisk mykt og behagelig. Alle plaggene er laget med i den klassiske og tidløse stilen Memini står for. Plaggene er tydelig preget av nordisk kulturarv og strikketradisjon. 

Nostalgisk og tidløst – Memini

Fra Memini vil du finne nydelige barneklær som er designet i Norge. Merket legger vekt på det nostalgiske og det tidløse, nordisk kulturarv og strikketradisjon. Her finner du et stort utvalg til både gutter og jenter. Om du virkelig vil ha klær som varer, som kan gå i arv, er funksjonelle og ikke minst moderne og elegante er Memini merket for deg! 

Designeren bak disse flotte plaggene, Kristine Vikse er opptatt av etisk produksjon. Dette innebører at man skal sikre både produksjonen og funksjonen rundt dette, slik at det ikke skal skade verken samfunnet eller forbrukeren. Dette ser vi også i alle høstens nyheter fra Memini!

I mange av plaggene vil du finne både ull og organisk bomull, som oftest vil du finne en blanding som består av 20% polyamid og 80% lammeull. Polyamid er et stoff som tilsettes i plaggene for å styrke kvaliteten til ullen og øker holdbarheten. 

Du kan se hele det flotte utvalget fra Memini her! Og du! Her er det også mulig å finne noen skatter til redusert pris 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *