Nyheter fra Neo Noir

Nyheter fra Neo Noir

Neo Noir er vårt nyeste merke og vi digger det! Her finner du et stort utvalg kvalitetsplagg til en fin pris! Her finner du alt fra glittertopper, og bluser til stilige skjørt! Det nye merket har fått egen plass i nettbutikken, og i dette innlegget har vi samlet et utdrag nyheter fra Neo Noir.

Neo noir er et dansk merke som er relativt nytt. De fører feminine plagg med en fantastisk passform! Her kan du være sikker på at du alltid finner siste mote. Vi er blitt helt forelsket i dette merket og er raskt blitt en av våre favoritter. Blant vårt utvalg vil du finne plagg som passer til både hverdag og fest! Her har vi samlet alle nyheter fra Neo Noir.

Bluser og gensere

Vi bare elsker en fin bluse eller genser! Og hvor praktisk er det ikke om du kan bruke den på jobb, fest eller kanskje på årets julebord? Hos oss kan du finne trendy bluser og gensere med puffermer, som disse flotte modellene i mørk blå og en nydelig karamellfarge! Begge disse passer supergodt til et par jeans eller kanskje et par pene sorte bukser?

Skjørt fra Neo noir

Skjørt er noe vi kan aldri kan være foruten. Og dette merket er spesielt kjent for sine skjørt med omslag, fine mønstre og herlige farger! Hos oss finner du et godt utvalg av skjørt i ulike materialer og design! En favoritt må være dette nydelige skjørtet i imitert skinn! Med er design som ligner et omslagsskjørt, herlige volanger i kantene og deilig strech, er dette det perfekte skjørtet! Det rekker ca. til midten av låret og passer like godt til hverdag som til fest! Skjørtet er vanlig i størrelsen. En masse flotte nyheter fra Neo Noir og du vil også finne matchende sett med topper og skjørt i vår nettbutikk.

Vi har også stilige skjørt med mønster, som dette med skimmereffekt! Dette skjørtet har et flott mønster i brun og natur. Behagelig å ha på med strikk i livet og knutedetalj i front. Skjørtet har også nydelige volanger rundt kantene. Ønsker du å gjøre looken komplett kan du bruke den matchende blusen med v-hals og knapper. Begge plagg er normale i størrelsen.

Vi bare elsker nyheter fra Neo Noir!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.