Nyheter fra Sisters Point

Nyheter fra Sisters Point

Høsten nærmer seg og nyhetene kommer som perler på en snor inn i butikken. Nå har vi fått en hel haug med flotte nyheter fra et av våre favorittmerker Sisters Point

Vi bare elsker dette merket da du kan få supertrendy og flotte plagg til en overkommelig pris! Sisters Point kommer med nyheter hver eneste uke og vi passer på å alltid være oppdatert og ha de siste nyhetene i butikk til deg! 

Alle plaggene fra Sisters Point er alltid siste skrik i forhold til hva som er i motebildet. Her får du de aller siste trendene til budsjettpriser! Men prisen har ingenting å si på kvaliteten. Alle disse plaggene har supergod passform og holder god kvalitet! En sikker vinner. 

Nyheter

Under er viser vi dere de aller ferskeste nyhetene. Trykk direkte på bildene for å komme til produktet i nettbutikken! Her er det rift om godsakene, så det gjelder å være rask med å skaffe seg sin favoritt. 

Et av sesongens hotteste plagg og et must – have i garderoben denne høsten er cargo buksen. Denne stilige cargobuksen med striper er en klassisk utgave av militærbuksa. Denne har lommer på lårene og strikklommer på siden av lårene. For supergod passform har buksen også strikk bak i midjen. 

Collegekjoler er noe som aldri går av moten og disse er supertrendy akkurat nå! Nettopp kommet inn i butikk og de bare flyr ut! Disse kjolene er supre til hverdag og passer perfekt sammen med noen smale jeans eller strømpebukser. Style med noen superflotte sneakers og du har det perfekte og behagelige hverdagsantrekket. 

Høstens trender

Blant havet av nyheter ser vi at dyreprint og farger står sterkt i fokus. Og hva passer ikke bedre enn disse nyhetene? 

Denne korte genseren med sebramønster er bare supertrendy denne høsten! Genseren er laget i fluffy og behagelig pusemateriale. Med høy hals og det råfine sebramønsteret er dette genseren å ha i garderoben. Style med stilige skinnbukser eller skjørt og du er klar for høsten! 

Farger er noe du bare ikke kan komme unna når vi går inn i ny sesong. Enten du snur hodet til høyre eller venstre vil du kunne se noen nydelige og gjerne sterke farger. Denne nyheten fra Sisters Point er intet unntak! Modellen heter Hotti og kommer i en helt nydelig rustfarge. Laget i en ribbestrikket kvalitet og har en halvhøy rund hals. En smal passform som skal sitte litt etter og passer absolutt perfekt til den nye cargobuksen fra samme merke! 

Høstens kjoler

Ofte tenker vi at kjoler er noe som hører sommeren til, men disse flotte nyhetene er perfekte året rundt. Disse modellene kan enkelt styles både opp og ned, og passer derfor like godt til hverdag som til fest! 

Denne kjolen i en nydelig grønnfarge har lange armer og har stilige kapper i skjørtet. Denne skaper en fantastisk siluett og bevegelighet. Style med strømpebukser og noen stilige boots og du er klar for alt! Kjolen er litt liten i størrelsen.

Sist, men ikke minst! Denne nydelige brune kjolen med sorte prikker. Kjolen har en rund hals og kapper i skjørtet. Med lange ermer egner den seg supergodt til årstiden vi nå er på vei inn i. Kjolen kan enkelt styles med et par stilige jeans eller en smal skinnbukse

Usikker på størrelsen? Se størrelsesguide her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *