Penklær til jul

Penklær til jul

Nå nærmer julen seg for fullt og det er på tide å finne ut hva de små skattene skal ha på seg på den store dagen! Desember og julen er fylt med dager man ønsker å pynte seg litt ekstra og i vår nettbutikk vil du finne et stort utvalg penklær til jul. Her finner du til både til baby og litt større barn, gutt og jente! På begge avdelinger i nettbutikken har vi laget en kategori som heter «penklær til jul» og «juleklær»! Lenke til disse sidene finner du lenger ned i innlegget!

Penklær til Baby

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal kle på de aller minste. Men i vår nettbutikk kan du finne både julebody og bukse, samt dress til guttene og nydelige kjoler til jente!

Denne nydelige røde kjolen er den ultimate julekjole for de minste jentene. Denne er myk og behagelig å ha på. Kjolen har en nydelig krage og folder over brystet. Denne kjolen kan brukes både til jul og andre selskap. Perfekt med en myk body og strømpebukse under.

Også de minste guttene vil være stilige på den store dagen! Hos oss finner du penklær, myke bukser og bodyer med krage til den minste. Vi har også dette nydelige settet i myk bomull. Settet består av en myk body med påsydd vest og en liten sløyfe i halsen. En myk bukse, som matcher vesten, i mørk blå. Buksen har strikk i livet og kan enkelt justeres.

En body og bukse med juletema er en god erstatning dersom man ikke ønsker dress eller kjole til den lille. Dette herlige settet finnes i blått og rødt! Du finner buksen i blå her og bodyen i blå her!

Vi har også flotte nisseluer til baby, smekker med teksten «min første jul» og tøff rudolfsmekke!

Mini

De mellomste barna er ikke glemt og hos oss finner du selvfølgelig penklær til barn i alle aldre!

Hva med en stilig strikket vest i mørk blå eller rød? Disse kan brukes med en vanlig genser under, eller bruk en skjorte med krage! Disse vestene er perfekte å kombinere med denne stilige buksen i mørk blå med hvite striper. Denne er myk og behagelig og har regulering i midjen!

Til jentene finnes det selvfølgelig alternativer om du ikke vil ha kjole har vi selvfølgelig et alternativ! Denne superfine shortsen fra Name It i rød rutete mønster er noe av det stiligste vi har sett! Kombinerer med en fin hvit body og kanskje et hårbånd?

Finklær til de største

Vi har penklær til gutt og jente opp til str. 12 år! Vi kan anbefale dette stilige settet med grå rutete bukse og matchende vest! Snakk om å være stilig på julaften! Kombiner med en stilig skjorte og kanksje til og med et slips? Hos oss får du både vanlige slips og ferdig knytte med praktisk stramming!

Til jentene har vi fått inn så mange nydelige plagg! Vil anbefale å ta en titt i vår kategori: penklær til jul! Her har vi samlet alt, og vi er sikre på at du finner en favoritt her. Men vi må bare dra frem dette stilige settet i gull. Gullbukse med vide ben og matchende topp, vi elsker det!

.

.

.

Juleklær til gutt finner du her!
Juleklær til jente finner du her!

Penklær til jente finner du her!
Penklær til gutt finner du her!

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *