Pepper bukser og jeans

Pepper bukser og jeans

Om Pepper bukser:

Bukser fra Pepper er mange sin favoritt! Pepper bukser, olabukser og bukser med farger, er våre mest solgte bukser – og det er ikke uten grunn! Både buksene og jeansen har super passform og sitter veldig fint på. De har masse stretch samtidig som de ikke blir løse og slasket i bruk, og det er jo noe vi aller setter pris på. Buksene er i boyfriend-passform, de er litt baggy og veldig kule! Mange er glade i Pepper bukser fordi de ikke er så lange på beina, man slipper å legge de opp!

Den alle nyeste modellen er jogg-jeansen. Ja, den er myk som en joggebukse og er i mørk blå denimfarge. Den har masse stretch og har bred strikk i livet. Dette er kanskje de mest populære av de vi har i Pepper bukser. Du finner den her!

Pepper bukse
Pepper jogge-jeans – kr 800,-

Nesten alle Pepper-buksene har synlige knapper i gylfen, dette har nesten blitt et varmerke for buksene.  MEN, mange har etterspurt bukser med glidelås, og nå har det endelig kommet. Den første de har laget er i er mørk blå denim. Den er klassisk og fin og passer til mange anledninger og kan styles til det meste av overdeler. Du finner den her!

 

Pepper har også bukser i mange fine farger. Denne høsten har vi bukser i rødt, okergult og brunt. Fine høstfarger som kan brukes inn til det meste av sesongens overdeler – det er bare å style opp og ned!

Litt om Pepper:

Pepper har blitt et anerkjent merke i Norge på kort tid. De har blitt kjent for de supergode buksene og jeansen. Alt fra dette merket er håndplukket på store fabrikker i Paris. Det kommer nyheter hver måned. De reiser ned i sesong for å ta ut varer som skal selges omgående. Dette gjør at de har trender som er i motebildet akkurat NÅ!

Rød bukse fra Pepper
Rød bukse fra Pepper, kr 800,-
Pepper brun bukse
Pepper gul bukse, kr 800,-
Pepper okergul bukse
Pepper okergul bukse, kr 800,-

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *