Salg på juleklær

Salg på juleklær

Bukse med reinsdyr fra Name It
Kjempesøt rudolfbukse til baby

Julen er her og endelig daler snøen ned igjen. Og hva er vel ikke koseligere enn å kle opp de små skattene våre i supersøte juleklær? Nå gir vi deg nemlig et helt unikt juletilbud på disse juleklærne! Vi kjører nå salg på juleklær, og setter prisene! Hvor fantastisk er ikke det? Nå får du alle plaggene i kategorien juleklær til jente og juleklær til gutt til kjempe gode priser!

I vårt store utvalg av juleklær finner du alt fra pysjer, sokker, gensere og bukser. Selvfølgelig til alle aldre! Her finner du salg på Name It og salg på Memini.

Julegenser

En ny tradisjon er kommet frem og alle skal ha en julegenser når vi nærmer oss den herlige høytiden! Hos oss finner du en rekke ulike modeller og farger. Til gutt og jente. Liten som stor. Hos oss finner du også kjempe søte bodyer til de minste med julemotiv!

Vi har gensere med snømann, bambi, minnie, mikke mus og reinsdyr på. Her vil du kunne finne en julegenser som alle liker. Og hvorfor ikke gå til innkjøp av ny genser når vi nå kjører salg på juleklær!

Pysjamas på salg

Hva med en reinsdyrpysj? Eller kanskje en pysj med pepperkaker på? Hos oss finner du flere typer nattøy, både hele pysjamaser og to-delte. Vi har pysj til baby og barn. Med disse pysjene til gutt og jente er du garantert en koselig førjulstid med masse kos.

I tillegg til pysjamas har vi også en rekke herlige og myke kosedresser. Disse er perfekte å bruke på en litt kjølig morgen eller kanskje også som en deilig dress i barnehagen? Enten du liker brun eller rød kosedress best, finner du det hos oss.

Utnytt vårt gode salg på juleklær til gutter og jenter og gjør førjulstiden enda litt mer spesiell!

Tilbehør til jul

Det er ikke bare pysjer og kosedresser du finner på salget hos oss. Vi har også supersøte smekker, nisseluer og sokker. Vi har også flotte hårbånd til jentene. Alt tilbehøret passer perfekt til juleantrekket eller som en ekstra liten julegave, eller kanskje til og med en strømpegave? Salg på juleklær og masse tilbehør til julen!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *