Salg på ulltøy til barn!

Salg på ulltøy til barn!

Ja, nå har vi SALG på ull til barn – selv om det er NÅ det er vinter! Men slik er det nå engang i vår bransje – vi må rydde plass til vårklær som er på full fart inn i butikken… Så nå har du mulighet til å gjøre et god kjøp på ull til barna..

Alt i ull i både butikken og nettbutikken er nå satt ned. I nettbutikken miotrend.no finner du salg på ull til gutt her og jente her!

Variert utvalg i ullkvaliteter:

Ulltøy kommer ikke i bare en kombinasjon, men mange. Her finner du ull/bambus som er egnet for atopisk eksem og sensitive barn, og ull/bomull som er kløfritt.

Vi på Miotrend har et bredt utvalg av ullongs, ullbodyer, ullgensere og superundertøy. Salg på ull har vi Nå! Vi har fra nyfødt og opp til 12 år. Med merker som MeminiJoha og Name It, finner du nydelige print, super kvalitet, slitesterke materialer og fine farger.

Ull har mange fordeler

  • Du vil få et materiale som blir rent fortere enn andre. Skitten sitter nemlig utenpå fibrene.
  • På 30 grader blir ulla hygienisk rent, husk å vaske den på ullvask i maskin!
  • Den ubehandlede ullen har ullfett. Dette er naturlig bakteriehemmende. Ulltøyet vil da kunne brukes lenger mellom hver gang det vaskes enn feks. bomull.
  • Ullplagg har kort tørketid og kan dermed brukes fort etter det er vasket. En genser i bomull vil bruke lenger tid på å tørke og må inn i maskinen for hver eneste flekk og uhell.
Ullpysj til baby jente på salg!
Ullpysj til baby jente på salg!

Ull er også fint å bruke om natten. Vi har hele pysjamaser i ull fra Name It – ja, på salg. Nå er prisen 249,- (ordinær 300,-) Det begynner å minke på størrelser, men kanskje du er heldig å finne en som passer til ditt barn? Du finner f.eks en til baby gutt her og baby jente her! Disse er med fot og er i 100% merinoull.

Salg på ull – god prise finner du hos oss – husk ALLTID gratis frakt! Miotrend.no

Ullpysj til baby på salg!
Ullpysj til baby gutt på salg!
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *