Softshelldress til barn, praktiske vårdresser

Softshelldress til barn, praktiske vårdresser

Endelig er det vår – og da er det tid for parkdresser til barna. Kjært barn har mange navn: parkdress, softshelldress, vårdress, kjeledress osv.. Alle er vi ute etter det samme, og det er en funksjonell overgangsdress til barna våre. Vi har godt utvalg til både gutter og jenter både i butikken vår Mi Mio her på Bjørkelangen + i nettbutikken Miotrend.no

Vi har softshelldresser fra både Name It og Salto. Name It sine har vannsøyle på 8000 mm og Salto sine har 5000 mm. Når et produkt har mere enn 3000 mm, er det lov å kalle det vanntett. Vannsøyle er en betegnelse og mål på hvor mye vann som kan trykkes på før det går igjennom – dette blir testet på alle produktene. 100% vanntette er de da ikke, skal du ha det, må du på rent regntøy/oljeregntøy! Men det som er fint med de tekniske dressene er jo at de tåler MYE vann og samtidig puster (noe som ikke gummidressen gjør!) Behagelig for barna og praktisk til lek i barnehagen, skogsturen eller i sandkassen hjemme.

Alle dressene har tapede sømmer, strikk under beina, avtagbar hette og refleksdetaljer.

Vi har mange varianter og farger å velge i – men, det begynner å minke nå om dagen..

Det som er gøy, er alle de fine fargene og mønstrene, denne til gutta boys er knallfin, grønn med dinosauruser, du finner den her:

Parkdress med dinosaurus, kr 600 – vi har igjen fra str 80-98.

Eller denne i ensfarget grønn til jentene, her:

Ensfarget grønn parkdress med søte volanger, pris 600,- Denne er fra str 80-104

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *