Ull fra Joha

Ull fra Joha

Ull fra Joha

Vi elsker Joha! Ull fra joha er en sikker vinner for barn. Her snakker vi om en av skandinavias største produsenter av ulltøy til barn og baby. Joha bruker kun den beste ullen som gjør at de alltid leverer fantastisk kvalitet på plaggene sine. Plaggene har alltid super passform og nydelig design. Plaggene er normale i størrelsen, men er du usikker på hvilken størrelse du burde velge? Da kan du sjekke ut størrelsesguiden til Joha HER eller nederst i innlegget.

Softwool – verdens mykeste ull

Vi får stadig inn nyheter og har endelig fått inn de nydeligste produktene i softwool. Dette er den mykeste ullen vi vet om og består av 100% merinoull. Ingenting er bedre enn å kle på barnet og vite at de holder seg gode og varme. Dressene fra Joha er laget med nydelig lusemønster og er den perfekte dress til å bruke under regndresser, parkdresser eller i vogn. Denne nydelige dressen har vi nå fått inn i rosa, grå og blå.

Dresser i softwool fra Joha
1. Blå dress i merionoull // 2. Rosa ulldress // 3. Grå ulldress fra Joha

Blant de nydelige produktene vi har fått inn, vil du også finne de nydelige luene. Her har vi fått inn varianter som hetteluen / balaclavaen i rosa og blå. Denne er laget med supersøte ører, ribbestrikket kant rundt ansiktet for perfekt passform. Balaclavaen har også tre knapper foran på halsen. Denne luen dekker både halsen og ørene godt. Laget i den mykeste, børstede merinoull.

.

.

.

.

Vi har også fått inn en nydelig lue i grå. Denne modellen er laget med snøring under haken. Luen har det supersøte lusemønsteret som matcher dressen i samme serie. Denne luen har to supersøte dusker og en fin passform. Luen dekker godt over ørene.

Booties og votter

Denne kolleksjonen er definitivt en av de søteste vi har sett! Og ikke bare finner du dresser og luer, men Joha har også designet de søteste vottene og booties i ull.

Vottene er som resten av kolleksjonen laget i den mykeste børstede ullen. Vottene har en lang strikket ribbekant som gjør at du får dekket hele håndleddet. Du kan også brette kanten om du ikke ønsker vottene på innsiden av dressen. Disse er superpraktiske da de er laget med en justerbar strikk/snor. Denne gjør at du enkelt kan stramme votten så den sitter perfekt på barnet. Vottene finner du i den nydeligste rosa fargen her og grå her!

De aller søteste booties må være disse! Finnes i rosa, grå og blå og er perfekt for å fullføre kolleksjonen. Ulltøflene er laget i 100% merinoull og er utrolig behagelige for barnet å ha på. Disse kan virkelig anbefales som tøfler både til bruk i vogn og bilstol. Disse tøflene i ull hjelper barnet å holde varmen og er også utstyrt med strikk/snor som gjør at tøflene sitter godt på.

Produkter i soft wool fra Joha
1. Grå votter i merinoull // 2. Rosa booties i merinoull // 3. Rosa votter i merinoull // 4. Grå booties i merinoull // 5. Blå booties i merinoull

Se hele det store utvalget av ull til gutt her og jente her! Du kan også finne alle de fantastiske produktene fra Joha Her!

Størrelsesguide

Plaggene fra Joha kommer i en litt annen størrelsesinndeling enn vi kanskje er vandt til. Derfor kan det være greit å sjekke ut størrelsesguiden til Joha. Du finner den her! Vi har også lagt ved størrelsesguiden under. Plaggene er normale i størrelsen.

Joha størrelse 50 – tilsvarer 50 – ca. 0-1 mnd – Head size 37 cm
Joha størrelse 60 – tilsvarer 56/62 – ca. 1-4 mnd – Head size 41 cm
Joha størrelse 70 – tilsvarer 68/74 – ca. 4-9 mnd – Head size 45 cm
Joha størrelse 80 – tilsvarer 80 – ca. 9-12 mnd – Head size 48 cm
Joha størrelse 90 – tilsvarer 86/92- ca. 1-2 år – Head size 50 cm
Joha størrelse 100 – tilsvarer 98/104 – ca. 3-4 år – Head size 52 cm
Joha størrelse 110 – tilsvarer 110 – ca. 5 år
Joha størrelse 120 – tilsvarer 116/122- ca. 6-7 år
Joha størrelse 130 – tilsvarer 128 /134 – ca. 8-9 år 
Joha størrelse 140 – tilsvarer 140 -ca. 9-10 år 
Joha størrelse 150 – tilsvarer 146/152 – ca. 11-12 år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *