Vester er tilbake i motebilde

Vester er tilbake i motebilde

Ingenting er mer trendy enn vester. Den 70-talls inspirerte strikkevesten er i trendbildet som aldri før! Dette er et must i garderoben denne høsten. Alle de store moteikonene er blitt avbildet med en vest. Hos oss finner du vest fra Neo Noir, vester fra Pepper og Vila. Vi har endelig fått påfyll av vester, og nå har du sjansen til å skaffe deg din favoritt!

Uansett om vi vil eller ei, kommer trendene tilbake. Denne gangen i bestefarstil! Strikketvesten er ikke lenger bare for bestemor eller bestefar. Dette plagget er nå det hotteste du kan gå med! Skap stilige kontraster mot en blomsterkjole, en mer klassisk stil med et plisséskjørt eller laidback med oversized skjorte! Hva blir din favoritt denne høsten? Under kan du se litt av utvalget vi har og våre stylingfavoritter!

Strikkevest fra Vila. Skinnbukser fra vila.
Superfin strikket vest fra Vila med høy krage! Superstilig med skinnbukser fra samme merket.

Vest og skjorte

En vest er et allsidig plagg som kan styles på mange måter. Style vesten med en stilig oversized skjorte. Et klassisk og preppy uttrykk.

Hos oss finner du vester i ulike prisklasser og farger. Grå vest, blå vest, beige vest, vest med høy hals, strikketvest. Vi har et kjempestort utvalg vester. Den hotteste trenden denne høsten kan du bli en del av!

Style med en superfin oversized skjorte som denne fra Vila (avbildet under)

Om du liker stylen på bildet til høyre kan du kombinere den nydelige strikketvesten fra Pepper med en skjorte fra Vila. Denne skjorten har stor krage med blonder og skaper den perfekte kontrasten til den stilige strikkevesten.

Disse vestene med skjorte er like stilige med en vid olabukse under som det er med en stilig skinnbukse!

.

Vester finnes både i kort og lang modell. Hos oss finner du et godt utvalg vester. Og vi må jo bare vise frem våre favoritter blandt de lange modellene også! Vester fra Vila, vester fra Neo Noir og vester fra Y.A.S.

Hele vårt utvalg av vester finner du her!

Se utvalget av superfine bukser du kan matche vestene med her!

Ble du forelsket i trenden med skjorte under vesten? Da finner du hele utvalget vårt her!

Lang vest fra Vila
Deilig strikkevest fra Vila i lang modell med splitt i siden!
Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *