Wheat body med blå striper

Se mer fra Wheat

kr 250.00

Klassisk og fin body til gutt fra Wheat. Bodyen er off white med marineblå striper og grå kanter rundt. Den har lange armer og knappestolpe i front. Supermyk og god kvalitet.

Bodyen er vanlig i størrelsen.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 5601-102-Navy Kategorier: , ,

Beskrivelse

Wheat body til gutt

Wheat body til gutt. Klassisk og fin body i myk og god kvalitet. Bodyen er off white og har tynne marineblå striper og grå kant rundt halsen. Bodyen har rund hals med knappestolpe – bestefarbody!  Den er i organisk bomull og er fin å bruke til f.eks mørke blå bukser eller til en jeans.

Bodyen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Body striper
  • Varenummer: 5601-102
  • Farge: edgeband – off white med mørke blå striper
  • Kvalitet: 100% organis bomull
  • Vaskes i maskin på 40 g  – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra Wheat her!

Størrelsesguide!

Se vår utvalg i body til gutt her!

Om Wheat:

Merket ble startet i 2002 av danske Charlotte & Peter Galsgaard. Charlotte er selv sjefdesigner og med sine klassiske linjer, lyse fargekombinasjoner og originale mønstre, viderefører hun den skandinaviske stilen i kolleksjonen.

Wheat har blitt veldig populært blant småbarnsforeldre, spesielt her i Norge har det fått stor oppmerksomhet. Det er nok det fine yttertøyet som har bidratt til dette. Det skiller seg litt ut i mengden når det gjelde stil og fargevalg, og de er kjent for elgen som går igjen i refleksen! Her finne du ytterjakker og dresser i duse og delikate farger og mønstre. Du kan velge mellom ensfargete eller med mønster, gjerne små blomsterprint eller klassiske striper.  Det har gjerne en stor pelskrage på hetten i fuskepels. Wheat parkdress har vært Best i Test flere ganger og oppfyller alle krav til en god parkdress. De har tekniske egenskaper som vindtett, vanntett og pustende. Her er det kvalitet i alle ledd, klær som barna trives i og som foreldrene ser at fungerer i lek og en aktiv hverdag.

Wheat body til gutt. Dette er en klassisk og pen body til gutt. Den kan fin brukes til litt finere anledninger, eller til en litt pyntet hverdag sammen med dongerybuksen!

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Wheat body med blå striper ”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *