På salg!

Wheat blå skjortebody Victor

Se mer fra Wheat

kr 320.00 kr 149.00

Superfin skjortebody til gutt fra Wheat. Bodyen er i myk kvalitet. Bodyen har kinakrage med tre brune knapper i front. Den er stilig å bruke til pene bukser eller jeans.

Bodyen er vanlig i størrelsen.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 6948-360-Denim Blue Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Wheat skjortebody

Wheat skjortebody, blå body i flott kvalitet, chambrey, 100% organisk bomull. Tøff body med kinakrage, rund hals med tre knapper i front. Dette er en penskjorte, bare at det er en body! Den har god elastikk rund lårene. Her er det bare å pynte seg opp til fest, eller til en litt penere og klassisk hverdagslook!

Bodyen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Victor romper/body
  • Varenummer: 6948-360
  • Farge: denimblue – mellomblå
  • Kvalitet: 100% organisk bomull
  • Vaskes i maskin på 40 g – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra Wheat her!

Størrelsesguide!

Se vår utvalg i body til gutt her!

Litt om Wheat:

Merket ble startet i 2002 av danske Charlotte & Peter Galsgaard. Charlotte er selv sjefdesigner og med sine klassiske linjer, lyse fargekombinasjoner og originale mønstre, viderefører hun den skandinaviske stilen i kolleksjonen.

Wheat har blitt veldig populært blant småbarnsforeldre, spesielt her i Norge har det fått stor oppmerksomhet. Det er nok det fine yttertøyet som har bidratt til dette. Det skiller seg litt ut i mengden når det gjelde stil og fargevalg, og de er kjent for elgen som går igjen i refleksen! Her finne du ytterjakker og dresser i duse og delikate farger og mønstre. Du kan velge mellom ensfargete eller med mønster, gjerne små blomsterprint eller klassiske striper.  Det har gjerne en stor pelskrage på hetten i fuskepels. Wheat parkdress har vært Best i Test flere ganger og oppfyller alle krav til en god parkdress. De har tekniske egenskaper som vindtett, vanntett og pustende. Her er det kvalitet i alle ledd, klær som barna trives i og som foreldrene ser at fungerer i lek og en aktiv hverdag.

Merket har også klær til barnehage, hverdag og fest. De har en  klassisk og fin stil, og bruke mye fargene som marine, sand, rosa og rødt. Her får du body, linbukser, kjoler og tights. Alt i god kvalitet og god passform.

Wheat skjortebody, Victor body til gutt.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Wheat blå skjortebody Victor”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *