Name It bunad til gutt mørke blå

Se mer fra Name It

Se flere bunad fra Name It

kr 450.00

Bunad/festdrakt til gutt fra Name It. Fin bunad som er mørke blå og i fin ullblanding. Bunaden har nikkers med bukseseler og rød rutete vest. Vi har bunadskjorte og annet tilbehør som passer fint til.

Bunaden er vanlig i størrelsen.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Nullstill
  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 13160462-sky captain Kategorier: , ,

Beskrivelse

Name It bunad gutt

Name It bunad gutt. Marineblå bunad med rød vest. Nikkersen har imitert skinn i rompa og broderte bukseseler som kan strammes og justeres etter behov. Vesten er rød med mørke blå striper som danner rutemønster. Den har tinnknapper og mørke blå kanter i velur. Fin bunad fra Name It som er ny sesongen 2019.

Bunaden er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Trump bunad
  • Varenummer: 13160462
  • Farge: rød og marineblå
  • Kvalitet: 59% Polyester, 38% Wool, 3% Viscose
  • Vaskes på ullvask 30 g i maskin – ikke bruk tørketrommel

Se vårt utvalg i bunad til gutt her!

Se vårt utvalg fra Name It her!

Se størrelsesguide her.

God kvalitet og passform er viktig på en festdrakt. Vi fører et variert utvalg av bunader og festdrakter. NameIt er kjent for sin fine design, gode passform og bra kvalitet på bunadene. Fra NameIt finner du ulike design og farger, til både gutter og jenter.

Tilbehør

Det finnes også mengder av tilbehør til den fine festdrakten. Vi har bl.a strømpebukser, bunadscaps, knestrømper og brosje til å ha i halsen. Her finner du alt du trenger for å sette det perfekte festantrekket sammen, til både gutter og jente.

Name It barneklær:

Name It er et kjent merke med barneklær som er fra Danmark. Det er en del av Bestseller-familien, og de har mange kjente merker til både dame og herre.  Name It har fokus på å ha klær til barn til en fin pris og det er det viktig at det ikke går på bekostning av kvaliteten, og dette er noe de klarer!  Fra Name It vil du finne barneklær til baby og opp til 12 år. Variert og stort utvalg til alle årets sesonger finner du her!

Name It bunad gutt, klassisk og fin festdrakt til små gutter. Fin til 17.mai, bryllup, konfirmasjon, jul og andre fine anledninger.

 

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Name It bunad til gutt mørke blå”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *