Name It sofshelldress blå med blomster

Se mer fra Name It

Se flere jakker og yttertøy fra Name It

Mørke blå sofshelldress til jente fra Name It. Teknisk parkdress med mange fine egenskaper. Dressen er vindtett, vanntett og pustende. Den har vannsøyle på 8 000 mm – noe som er veldig bra. Dressen har bl.a tapede sømmer, reflekser, avtagbar hette og praktiske stropper under beina. Fin og lett dress som er super i overgangen mellom sesongene.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

This item is unfortunately sold out, see similar products here: , , ,

Varenummer: 13166150-dark sapphire Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Parkdress fra Name It

Parkdress fra Name It, marineblå dress med store rosa, gule og lilla blomster. God dress som er fin å bruke i overgangen mellom sesongene, vår og høst. Den er bl.a vanntett, vindtett og pustende. Dressen har avtagbar hette, myk tynn fleece på innsiden, reflekser og fotstropper. Dressene fra Name It har blitt kjent for god kvalitet og god passform.

Dressen er vanlig + i størrelsen.

  • Varenavn: Alfa sofshelldress
  • Varenummer: 13166150
  • Farge: Dark sappire – mørke blå med blomster
  • Vanntett: 8 000 mm
  • Vindtett
  • Pustende: 3000 g/m2/24H
  • Kvalitet: 94% polyester og 6% elastan.
  • Vaskes i maskin på 30 g – ikke bruk skyllemiddel og tørketrommel

Se vårt store utvalg fra Name It!

Se vårt utvalg i yttertøy til jente her!

Se størresguide her.

Om Name It:

Name It designer klær til barn og baby til en god og fin pris, samtidig som det er viktig at det ikke går på bekostning av kvaliteten. Fra Name It vil du finne klær til baby og opp til 12 år. Her er det stort og variert utvalg i alle kategorier, til både gutter og jenter.

 Name It har godt utvalg i ull og ulltøy til store og små barn. Name It er veldig gode på ull, de kan ull!! Hos oss vil du finne mye fint å velge i, og alt er i og myk og behagelig ull og ull/bomull. Vi fører et stort utvalg ull til både gutt og jente. Både i ull og ull/bomull.

Name It lager også gode basisplagg, hovedsakelig i bomull og viskose. Disse plaggene har god passform og de er i nydelig kvalitet. Her vil du finne et stort og variert utvalg av dresser og yttertøy, hverdagsplagg og penklær, bukser og gensere. Her finner du klær som barn virkelig trives i! Vi har hatt dette merket i butikken i veldig mange år, det er god likt av oss og kundene våre! Vi setter pris på stort utvalg til god pris og god kvalitet.

Name It har blitt kjent for de gode softshelldressene, de er godt likt av foreldre og de som jobber i barnehager. Dressene tåler aktiv lek i all slags vær!

Parkdress fra Name It

 

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Name It sofshelldress blå med blomster”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *