Regntøy lilla regnsett Dry

Se mer fra Name It

Se flere regntøy fra Name It

To-delt regnsett til jente fra Name It. Settet er i fin lillafarge med fint mønster på jakken. Jakken har glidelås og knapper samt avtagbar hette. Buksen har strikk i livet med seler som kan tas av ved behov. Regntøyet er i god kvalitet og har tapede sømmer. 100% vanntett.

Kvalitet: 100% Polyester- Polyurethane coated

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

This item is unfortunately sold out, see similar products here: , , ,

Varenummer: 13162991-Lilac Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Regntøy jente Name It

Regntøy jente Name It. Settet består av lilla jakke med mønster og bukse som matcher til. Det er i god kvalitet og er 100% vanntett = god gammeldags gummidress! Jakken lukkes med glidelås og knapper og den har avtagbar hette. Buksen har også stikk i livet og seler som kan tas av hvis man ønsker det. Supert regntøy til regntunge dager, fint å bruke på skolen og på tur!

Regnsettet er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Dry regnsett jente
  • Varenummer: 14055129
  • Farge: Burnished lillac – lilla
  • Kvalitet:100% Polyester- Polyurethane coated, tapede sømmer
  • Vaskes i maskin på finvask 30 g – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra Name It her!

Se vårt utvalg i regntøy til jente her!

Se vårt store utvalg fra Name It!

Se størrelsesguide her.

Om Name It:

Name It designer klær til barn til en god og fin pris, med det er viktig at det ikke går på bekostning av kvaliteten. Fra Name It vil du finne klær til baby og opp til 12 år. Her er det stort og variert utvalg i alle kategorier, klær til både gutter og jenter, til alle årets sesonger.

 Name It har godt utvalg i ull og ulltøy til store og små barn. Name It er veldig gode på ull, de kan ull!! Hos oss vil du finne mye fint å velge i, og alt er i og myk og behagelig ull og ull/bomull. Vi fører et stort utvalg ull til både gutt og jente. Både i ull og ull/bomull.

Name It lager også gode basisplagg, hovedsakelig i bomull og viskose. Disse plaggene har god passform og de er i nydelig kvalitet. Her vil du finne et stort og variert utvalg av dresser og yttertøy, hverdagsplagg og penklær, bukser og gensere. Her finner du klær som barn virkelig trives i! Vi har hatt Name It i butikken i veldig mange år, det er god likt av oss og kundene våre! Vi setter pris på stort utvalg til god pris og god kvalitet.

Regntøy jente Name It

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Regntøy lilla regnsett Dry”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *