Y.A.S sort bukse med sleng og splitt

Se mer fra Y.A.S

kr 500.00

Sort smal bukse fra YAS med sleng/boot-cut! Stilig bukse som også har glidelås på . ca 10 cm i front nederst – veldig fint å ha den oppe! Buksen har glidelås i siden og har smal passform med masse stretch.

Buksen er vanlig i størrelsen. Kvalitet: 95% polyester og 5% elastan.

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 26014385-Black Kategorier: ,

Beskrivelse

Sort bukse med sleng

Sort bukse med sleng. Stilig svart smal bukse som har bootcut nederst på beina. Buksen er smal men har masse stretch. Den har sydd søm hele veien nedover i front og glidelås i siden. Buksen har glidelås nederst i front på beina, da får buksen en stilig splitt på ca 20 cm – da er det ekstra fint med høye heler. Denne kan brukes som en penbukse, style den med en bluse eller f.eks blazer og høye heler. Den er også fin til hverdag og jobb med f.eks en genser til.

Buksen er vanlig i størrelsen, den har god stretch og fin høyde på livet.

  • Varenavn: YasTram flared zip pant
  • Varenummer: 26014385
  • Kvalitet: 95% polyester og 5% elastan
  • Farge: black – sort
  • Vaskes i maskin på 40 g – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra YAS her!

Se vårt utvalg i bukser her!

Størrelsesguide!

Om YAS:

Y.A.S er et nytt og fint merke som er tidlig ute med alt innen moter og trender. Yas har en feminin stil, du finner bl.a fine bluser og kjoler, både til jobb og hverdag, til party og fest.  Yas har bukser, kjoler, gensere, cardigan, jakker og kåper – alt med det lille ekstra som gjør at det skiller seg litt ut, og det liker vi!  Klærne fraYas har god og rimelig pris, så her kan du følge moten til en rimelig penge!

Y.A.S – your apparel & style. Dette er et dansk merke, det ble grunnlagt i  2013 og som er en del av BESTSELLER-familiens mange merker. Dette merket har blitt veldig godt mottatt av butikker og kunder.

Gjennom alle kolleksjonene  tilbyr de alt fra «everyday-wear», klær for jobb eller hvis man skal i selskap. De har spennende produkter, klær som for blir en favoritt i garderoben. Visjon til Y.A.S. er å presentere kvalitet og fasjonable klær til alle kvinner som ønsker å være unike og individuelle i sin stil. Med det store produktsortiment,  kan merket  støtte den moderne livsstil og imøtekomme kravene til den bevisste kvinne.

Sort bukse med sleng, dressbukse, penbukse og bukse til hverdag.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Y.A.S sort bukse med sleng og splitt”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *