Vila olivengrønn vårjakke

Se mer fra Vila

Lang vår og høstjakke fra Vila. Jakken er i fin olivengrønn farge. Dette er en lang jakke/kåpe som rekker til rundt knærne. Den er lenger bak enn i front. Jakken har søring i livet og fin kappe bak!

Kvalitet: 90% viskose og 10% polyester.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Varenummer: 14051814-Oliven Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vila vårjakke grønn

Vila vårjakke grønn lang jakke. Fin jakke som er lang og god som en kåpe. Jakken er i lett og fin kvalitet, den rekker til rundt knærne og er litt lengre bak. Jakken lukkes med trykknapper, den har lommer i siden, snor i midjen og kappe bak. Lekker jakke med stilig snitt.

Jakken er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Anina jakke
  • Varenummer: 14051814
  • Farge: dark oliven – olivengrønn
  • Kvalitet: 90% viskose og 10% polyester
  • Vaskes på finvask i maskin, ikke bruk tørketrommel

Størrelsesguide!

Se alt fra Vila her!

Se vårt utvalg i jakker her!

Om Vila:

Vila har store og godt varierte kolleksjoner. Merket kommer med spennende nyheter hver uke. De er alltid tidlig ute med det siste nye. Er det noe der ute som er «MÅ HA NÅ!» så går det ikke lang tid før de har det i produksjon og at det er ute i butikkene. De har en infrastruktur som fungerer glimrende!

Vila er gode på både penklær og klær til hverdag og jogg –  og da til gode priser. Topper, jumpsuit, skjørt og bluser, der noe du alltid finner god utvalg i fra Vila. Kjolene fra Vila er kjent for god passform og god kvalitet, og det er jo noe vi damene settet pris på!

Klær til hverdag og jobb er merket sitt satsningsområde .- her er det godt utvalg, enkle plagg med en liten tvist, og da til gode priser.

En klassisk vårjakke blir fort en favoritt i garderoben – en mørke blå jakke passer til så og si alt og alle anledninger. Denne har god lengde, det er både en jakke, parkas og kåpe. Kvaliteten er lett og fin og den skrukker minimalt – denne kan man fint sitte i bilen med uten føle seg som en «skrukkefille!» Vila har alltid gode ytterjakke til fin pris og god kvalitet.

Vila vårjakke grønn lang jakke.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Vila olivengrønn vårjakke”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *