Tilbud!

Co`couture sort singlet med blonde Mirage

Se mer fra Co`couture

kr 349.00

Sort singelt med lekker blonde i halsen. Kvalitet: 100% polyester.

Vanlig i størrelsen.

Nullstill
  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 75897-Black Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Sort singlet med blonde

Sort singlet med blonde fra Co`couture. Lekker sort topp som har tynne stropper som kan reguleres og sort blonde i halse. Singletten er blank i kvaliteten og er fin til f.eks tøffe bukser eller skjørt hvis man skal pynte seg. Den er også fin under f.eks en dressjakke/blazer. Anvendelig topp med lekker sort blonde. Her trenger man ikke å bruke smykker da blonden pynter opp!  Sett bare til et par fine øredobber…

Toppen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Mirage Lace topp
  • Varenummer: 75897
  • Kvalitet: 100% polyester
  • Farge: black – sort
  • Vaskes på 30 g i maskin, ikke tørketrommel

Se alt fra Co`couture her!

Se vår utvalg i overdeler.

Om Co`coutureCocouture er et ganske nytt, dansk designmerke som ble grunnlagt i 2015. De leverer lekre plagg i en oppdatert look til sine kunder – plagg med en mix av fashion, lekre detaljer og fine kvaliteter til alle damer som vil følge moten og samtidig fastholde et unikt uttrykk.

Som navnet forteller er de ’Parisiennes’ i hjertet. Det mener Cocouture, de fleste kvinner er. Derfor blander deres kolleksjoner nordisk enkelhet med et sensuelt streif av French chic.

Tidløst og klassisk

En singlet er et tidløst og praktisk plagg. Det er ikke lenger bare et basic plagg. Singletene kommer nå i både stramme og løse modeller. Sateng, bomull, spreke farger, nøytrale eller med mønster. Denne er utrolig lekker som har blonder i halse, det er et smykke i seg selv. Dette er kanskje de perfekte partytoppen denne sesongen? Den er i lekker sort sateng, den er både klassisk og edgy på samme tid. Bruk den alene sammen med f.eks et par skinnbukser og høye heler = stilig antrekk. Du kan også tone den den og bruke den under en stilig blazer – eller kanskje under en cardigan for en pyntet hverdagslook! Her er det bare å se og bruke etter sine behov:)

Sort singlet med blonde

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Co`couture sort singlet med blonde Mirage”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.