Gaimo kilehel espadrillos med sløyfe

Se mer fra Gaimo

Fine og søte espadrillos med kilehel i flettet bast. Skoene er lyse beige med stor sløyfe med prikker i front. De har åpen tå og reimer til å stille rundt anklene. Feminine og fine sandaler med fin detalj. Helhøyden er på 10 cm bak på helen.

Skoene er vanlige i størrelsen.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

This item is unfortunately sold out, see similar products here: , , ,

Varenummer: ADAM-Creme Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Gaimo sko med sløyfe

Gaimo sko med sløyfe og åpen tå. Feminine og stilige sandaler som har kilehel i flettet bast og reim som stilles rundt ankelen. Skoene er i litt 50/60-talls look!

Bruk de til alt fra jeans og bukser til kjoler og skjørt.

Skoene er vanlige i størrelsen.

  • Varenavn: Adam Pharos natural
  • Farge: off white og beige
  • Kvalitet: yute og skinn

Størrelsesguide!

Se vårt utvalg fra Gaimo her!

Se vårt utvalg i sko her!

Litt om Gaimo:

Gaimo er sko, sandaler og espadrillos til dame,  designet og produsert i Spania. Alle skoene er i skinn og med veldig god såle. Her finner du bl.a espadrillos med bastsåle og platå – disse er veldig populære. Gaimo står for god kvalitet og passform, tidsriktige, og spott on på mote og trend!

Gaimo er laget i Spania og ble etablert i 1978. Alle skoene er spansk design og produksjon.

Førti år senere er kombinasjonen av mote og tradisjon fremdeles essensen i utforming av  Gaimo-sko. Merket finnes over hele verden, i de beste utstillingsvinduene i mer enn 200 land.

De fire døtre av José Luis, som alltid har hatt en kjærlighet til selskapet, administrerer nå selskapet ved hans side. Esmeralda har ansvaret for designteamet, Alicia har ansvaret for finansavdelingen, Fátima forvalter det kommersielle området, og Lara tar tømmene til markedsavdelingen.

«Gaimo er et internasjonalt merke, men vi er en familie og lokal virksomhet. Dette betyr at vi jobber tett med våre lag og samarbeidspartnere, slik at Gaimo fortsetter å vokse som et merke, men vi vil alltid forblir tro mot vår opprinnelse. «José Luis Iturriaga, grunnlegger av Calzados Gaimo

Gaimo er perfekte sommersko og sandaler. De er spot on på farger som rører seg i moteverden, du vil alltid finne et par som matchet sesongens farger på klær og vesker. Sandalene med kilehel er bare helt supre å bruke til sommerkjolen, til hverdag eller fest.

Gaimo sko med sløyfe

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gaimo kilehel espadrillos med sløyfe”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.