Gaimo kilehel espadrillos beige

Se mer fra Gaimo

Espadrillos med høy kilehel. Sandalene har flettet såle i bast og de er i beige med sort helkappe. Sandalene har åpen tå og reim til å stille rundt anklene. Helhøyden er på 10 cm. Elegante sko som er fine til alt fra jeans og bukse til kjoler og skjørt.

Skoene er vanlige i størrelsen.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

This item is unfortunately sold out, see similar products here: , , ,

Varenummer: ANAIS-Creme Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Gamio sandaler kilehel

Gamio sandaler kilehel. Lekre høye sandaler med kilehel i fletter naturbast. De har åpen tå, er i beige skinn med liten volankant og helkappen er sort med frynse bak. Skoene har reim til å stille rundt ankelen.

Superfine sommersandaler med god høyde.

Skoene er vanlige i størrelsen.

  • Varenavn: Anais cream
  • Farge: creme og sort
  • Kvalitet: yute og skinn

Størrelsesguide!

Se vårt utvalg fra Gaimo her!

Se vårt utvalg i sko her!

Litt om Gaimo:

Gaimo er sko, sandaler og espadrillos til dame. De er designet og produsert i Spania. Alle skoene er i skinn og med veldig god såle. Her finner du bl.a espadrillos med bastsåle og platå – disse er veldig populære. Gaimo står for god kvalitet og passform, tidsriktige, og spott on på mote og trend!

Gaimo er laget i Spania og ble etablert i 1978. Alle skoene er spansk design og produksjon, god kvalitet.

Førti år senere er kombinasjonen av mote og tradisjon fremdeles essensen i utforming av  Gaimo-sko. Merket finnes over hele verden, i de beste utstillingsvinduene i mer enn 200 land.

De fire døtre av José Luis, som alltid har hatt en kjærlighet til selskapet, administrerer nå selskapet ved hans side. Esmeralda har ansvaret for designteamet, Alicia har ansvaret for finansavdelingen, Fátima forvalter det kommersielle området, og Lara tar tømmene til markedsavdelingen.

«Gaimo er et internasjonalt merke, men vi er en familie og lokal virksomhet. Dette betyr at vi jobber tett med våre lag og samarbeidspartnere, slik at Gaimo fortsetter å vokse som et merke, men vi vil alltid forblir tro mot vår opprinnelse. «José Luis Iturriaga, grunnlegger av Calzados Gaimo

Gaimo er perfekte sommersko og sandaler. De er spot on på farger som rører seg i moteverden, du vil alltid finne et par som matchet sesongens farger på klær og vesker. Sandalene med kilehel er bare helt supre å bruke til sommerkjolen, til hverdag eller fest. Disse skoene kan fort blir en favoritt i garderoben!

Gamio sandaler kilehel

 

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gaimo kilehel espadrillos beige ”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *