Asfvlt sko og sneakers rosa joggesko Speed Socks

Se mer fra Asfvlt sko og sneakers

kr 1,000.00

Sko fra Asfvlt, Speed Socks i farge Rose – lekker lys rosa farge. Populære sneakers som er «rutete» neoprene. Skoene er superlette og har hvit såle. Det følger med to par lisser.

Kvalitet: nylon/neoprene overflate, rågummi såle.

Skoene er litt små i størrelsen, noen velger å gå opp et nummer.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: SS088-rose Kategorier: , ,

Beskrivelse

Rosa sko Asfvlt

Rosa sko Asfvlt. Denne modellen heter Speed Socks neoprene i farge Rose – lekker lys rosa farge. Superlette fritidssko som er velkjent hos mange kunder. De er superlette og har veldig god komfort. Skoene har uttagbar såle og det følger med to par lisser som du kan bytte på med! Skoene passer like fint til bukser og shorts som til kjoler og skjørt.

Skoene er litt små i størrelsen, noen velger å gå opp èn størrelse.

  • Varenavn: Speed Sock neoprene
  • Varenummer: SSo88
  • Farge: Rose/Aqua – lyse rosa
  • Kvalitet: neoprene

Se vår utvalg fra Asfvlt her!

Se vårt utvalg i sko her!

Om Asfvlt:

Asfvlt sneakers er franskdesignert “Street Chic”. Skoene er skapt til å kombinere aktivitet med avslappet mote. Asfvlt har bra passform, god komfort – skoene er en drøm å ha på føtene, de er lette som fjær! Her kan du gå en hel dagen uten å få vonde bein!!  Skoene har en  løpeinspirert utforming med tykke gummisåler, ru sokketilpasset innsidefóring. Noen modeller har også robust ytterskinn og stretch-kvaliteter for god passform. Skoene passer også godt sammen med “casual” stil til hverdagsbruk eller gåturer ute.

Trenden nå er at sneakers kan brukes til alt! De kan brukes til alt fra jeans og shorts til kjoler og skjørt. En romantisk, søt og feminin sommerkjole får et røft uttrykk med et par sneakers til. Denne trenden har nok kommet for å bli, vi elsker jo å gå godt! Det er stilig med høye heler og spisse sko, men det er ingen ting som kan måle seg med et par gode joggesko.

Asfvlt har vært på markedet i mange år. De er kjent for god sko  og de er alltid «spot on» på moter og trender. De bruker mye farger og kommer stadig med nye modeller.

Rosa sko Asfvlt, Speed Socks i lys rosa farge med hvit såle.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Asfvlt sko og sneakers rosa joggesko Speed Socks”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *