Tilbud!

Gaimo sko espadrillos sort og sølv

Se mer fra Gaimo

kr 899.00

Knalltøffe sko fra Gaimo. Disse skiller seg veldig ut – spennende sammensetning av materialer og stil! De har hvit kraftig gummisåle, med flettet bast i mellom og overdel i strikk-kvalitet, i sort og sølvglitter!

Trendy og skikkelig kule sko! Fine til jeans, skjørt eller kjoler.

Skoene er vanlige mot bitte litt små i størrelsen. De har 7 cm høy såle.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

 

Nullstill
  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: POS-grå/sølv Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Sko fra Gamio

Sko fra Gamio. Trendy og kule sko som virkelig skiller seg ut. De er en hybrid mellom espadrillos og sneakers. De har kraftig hvit såle og en såle i mellom som er i flettet bast. Overdelen på skoene er i stikk-kvalitet som er i sort med sølvglitter.

Skoene er stilig til alt fra bukser til kjoler og skjørt.

De er vanlige i størrelsen, mot bitte litt små..

  • Varenavn: Argento guru jute
  • Farge: hvit, sort, natur og sølv
  • Kvalitet: yute, tekstil og rågummi

Størrelsesguide!

Se vårt utvalg fra Gaimo her!

Se vårt utvalg i sko her!

Litt om Gaimo:

Gaimo er sko og espadrillos til dame designet og produsert i Spania. Alle skoene er i skinn og med veldig god såle. Her finner du bl.a espadrillos med bastsåle og platå – disse er veldig populære. Gaimo står for god kvalitet og passform, tidsriktige, og spott on på mote og trend!

Gaimo er laget i Spania og ble etablert i 1978. Spansk design og produksjon.

Førti år senere er kombinasjonen av mote og tradisjon fremdeles essensen i utforming av  Gaimo-sko. Hans design finnes over hele verden, i de beste utstillingsvinduene i mer enn 200 land.

De fire døtre av José Luis, som alltid har hatt en kjærlighet til selskapet, administrerer nå selskapet ved hans side. Esmeralda har ansvaret for designteamet, Alicia har ansvaret for finansavdelingen, Fátima forvalter det kommersielle området, og Lara tar tømmene til markedsavdelingen.

«Gaimo er et internasjonalt merke, men vi er en familie og lokal virksomhet. Dette betyr at vi jobber tett med våre lag og samarbeidspartnere, slik at Gaimo fortsetter å vokse som et merke, men vi vil alltid forblir tro mot vår opprinnelse. «José Luis Iturriaga, grunnlegger av Calzados Gaimo

Gaimo er perfekte sommersko og sandaler. De er spot on på farger som rører seg i moteverden, du vil alltid finne et par som matchet sesongens farger på klær og vesker. Sandalene med kilehel er bare helt supre å bruke til sommerkjolen, til hverdag eller fest.

Sko fra Gamio

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Gaimo sko espadrillos sort og sølv”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.