Superga marineblå med platå

Se mer fra Superga

kr 900.00

Marineblå Superga med hvit platåsåle. Trend og populær sko med såle på 4 cm.

Skoen er i canvas, 100% tekstil og på hvit gummisåle. Skoene er litt store i størrelsen.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Nullstill
  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: F43Linea-Blue Kategorier: , ,

Beskrivelse

Superga marineblå sko

Superga marineblå sko. Populær og trendy sneakers. Skoene har hvit høy såle på 4 cm. Disse skoene er i tekstil, canvas og er mørk blå farger. Klassisk farge som passer til så og si alt – fra bukse til kjoler og skjørt.

Skoene er litt store i størrelsen.

  • Varenavn: Superga marine
  • Varenummer: F43 Linea
  • Farge: navy – mørke blå
  • Kvalitet: 100% canvas
  • Innermateriale: 100% tekstil
  • Dekksåle: 1005% tekstil

Se alle modeller fra Superga her!

Se alle våre sko her!

Størrelsesguide her!

Om Superga!

Superga ble etablert i 1911, da bedriften Anonima per Azioni Walter Martiny startet opp med produksjon av vanntette støvler med gummisåler til landbruket og annet fottøy.  I 1934 hadde Superga® mange modeller som ble brukt i sportsgrener som tennis, basketball og seiling. I 1951 førte fusjonen med Pirelli til store forbedringer i produksjonen. Mellom 1952 og 1975 økte antall produserte sko dramatisk fra 2 til 12 millioner par per år. Den mest populære modellen, 2750, har vært produsert siden 1925 og er den første tennisskoen som ble laget med gummisåle.

Skoene har blitt et trendy og velkjent skomerke verden over. De ikoniske skoene med hvit såle i platå er den som har gjort det så populært her i Norge.  Modellen heter 2790 har har såle på 4 cm. Denne modellen leveres i et vell av farger og kvaliteter. Her finner du alt fra skinn til canvas og velour. Skoene passer inn til så og så alle antrekk. Du får en chic og kul stil med å setter Superga inn i antrekket. Bruk de til sommerkjole, til denimshorts og jeans – ingen begrensinger. De like kule når du tar deg fra byen til stranden, fra kontoret til baren, eller fra high street til parken! Da har den enkle, komfortable Superga-skoen ingen grenser.

Superga er et nytt merke hos oss, men har på kort tid blitt veldig populært. De er godt likt av damer og jente i alle aldre og uansett stil.

Superga marineblå sko

 

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Superga marineblå med platå”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.